Siirry sisältöön

Palveluliiketoiminta ja kiertotalous

Laurean palveluliiketoiminnan ja kiertotalouden tutkimus- ja kehittämisosaaminen tarjoaa yrityksille, mutta myös muille organisaatioille mahdollisuuksia kehittää vastuullista ja kestävää toimintaa.

Kestävä tulevaisuus edellyttää yrityksiltä innovatiivista vastuullisuutta ja kiertotalouden mukaista liiketoimintaa. Se haastaa tarkastelemaan syvemmin liiketoiminnan ydintä ja arvonluontia eri sidosryhmien näkökulmista. Lisäksi vastuullisuus ja kiertotalous vaikuttavat laajasti työtehtäviin ja niissä vaadittavaan osaamiseen, oli kyse palveluista, johtamisesta tai taloushallinnosta.  

Tutkimusta ja kehittämistä teemme aina yhdessä käytännön toimijoiden kanssa, siellä missä muutoksen on tapahduttava. Vahvuuksiamme ovat liiketoimintaosaamisen, ekosysteemien ja yhteistyön, digitaalisten palveluiden ja vastuullisuuden kehittäminen yhdessä eri sidosryhmien kanssa haastavissakin ympäristöissä. Laurealla on myös laajaa kokemusta liiketoimintamallien, ekosysteemien ja verkosto-osaamisen kehittämisestä kotimaisissa kuin kansainvälisissä hankkeissa. 

Yhteiskehittämisen, palvelumuotoilun, ennakoinnin ja Living Lab kehittämisympäristöjen ajattelu- ja toimintatavat ovat työkalujamme, joiden avulla rakennamme osaamista, luomme uutta tietoa ja kehitämme toimintaa aidoissa ympäristöissä yhdessä käyttäjien kanssa. 

Tutustu käynnissä oleviin hankkeisiimme

Lisätietoja: