Siirry sisältöön

Haluatko yritykseesi kansainvälisen harjoittelijan?

Kansainväliset opiskelijat voivat tarjota innovatiivisia ratkaisuja haasteisiinne sekä toimia kielitaitoisena ja kulttuurin tuntevana linkkinä yrityksenne ja kansainvälisten kumppaneidenne välillä.

Miksi palkata kansainvälinen harjoittelija?

Kansainväliset opiskelijat voivat tarjota innovatiivisia ja luovia ratkaisuja haasteisiinne. Opiskelijat voivat toimia myös kielitaitoisena ja kulttuurin tuntevana linkkinä yrityksenne ja kansainvälisten kumppaneidenne välillä. Laureassa on kansainvälisiä opiskelijoita sekä koko tutkintoa suorittamassa että vaihto-opiskelijoina. 

Laureasta valmistuneiden suomalaisten opiskelijoiden työllistymistilanne on maamme parhaimpia. Haluamme taata myös kansainvälisille opiskelijoillemme mahdollisuuden työllistyä koulutustaan vastaaviin asiantuntijatehtäviin.

Hyödyt yritykselle tiivistettynä:

  • Mahdollisuus kehittää kielitaitoa ja monikulttuurista osaamista
  • Toiminnan kansainvälistäminen
  • Harjoittelijan kulttuurisen taustan hyödyntäminen toiminnassa
  • Mahdollisuus rekrytoida myös EU:n ulkopuolelta, kuten Aasiasta

Lisätietoa aiheesta BeGlobalin Facebookista

Laurean englanninkieliset koulutukset

Laureassa on useita englanninkielisiä koulutuksia, joissa opiskelee suomalaisten lisäksi suuri joukko tutkinto-opiskelijoita eripuolilta maailmaa, mm. Euroopasta, Aasiasta, Afrikasta ja Etelä-Amerikasta.

Kansainväliset opiskelijamme tutustuvat opiskeluaikanaan kattavasti suomalaiseen yrityskulttuuriin ja työtapoihin tavoitteenaan sijoittua suomalaiseen työelämään. Työharjoittelujaksot ovat tärkeä osa kansainvälisen opiskelijan asiantuntijaidentiteetin ja kielitaidon kehittämistä.

Kansainvälisiä osaajia opiskelee Laureassa seuraavilla aloilla:

Ylemmät AMK-tutkinnot

Lue lisää kansainvälisen harjoittelijan rekrytoinnista