Siirry sisältöön

Yrittäjyys

Yrittäjyyden teema leikkaa tutkimusohjelmia tarjoten ratkaisuja yrittäjyyteen, yrittäjämäiseen toimintaa ja yritysten liiketoiminnan kehittämiseen.

Työelämä muuttuu vauhdilla ja yhä kompleksisempaan suuntaan. Niin yksilöt kuin yrityksetkin ovat uudenlaisten haasteiden edessä erilaisten kriisien keskellä, hintojen noustessa, tekniikan kehittyessä, vihreässä siirtymässä, työvoimapulassa ja toimintaympäristön muutoksissa.

Muutoksen ilmentymiä ovat monenlaiset pätkä- ja projektityöt, joiden tarjonta toteutuu mm. alustatalouden kautta. Maailmalla itsensä työllistämisestä on tullut arkipäivää, moni ei edes tavoittele pitkäkestoisia työsuhteita tai tee vain yhtä työtä samaan aikaan. Tulevaisuudessa tämän ilmiön odotetaan voimistuvan. On ennustettu, että 2030-luvulla 60 prosenttia suomalaisesta työvoimasta toimii yrittäjinä tai freelancereina. Pärjätäkseen jokaisen meistä tulisi ymmärtää yrittäjyyden perusteet. Vähintäänkin osata hinnoitella ja kaupallistaa oma osaaminen – ja toimia oman itsensä johtajana hyvinvointia ja työssä jaksamista unohtamatta.

Haluamme olla mukana kehittämässä työelämää kestävämpään suuntaan. 

Jos haluat tehdä kanssamme yhteistyötä yrittäjyyden tematiikkaan liittyen, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Tutustu hankkeisiin

 

Lisätietoja:

TKI-hankkeet

Tutustu Laurean yrittäjyyshankkeisiin

Laurealla on käynnissä useampia kansainvälisiä tai kansallisia yrittäjyyttä ja yrittäjien verkostoitumista edistäviä hankkeita.

Lue lisää