Siirry sisältöön

Laurea medialle

Laurean viestintä palvelee mediaa ja sidosryhmiä. Ota meihin yhteyttä, kun etsit haastateltavaa, tietoa Laureasta, logoja tai muuta materiaalia.

Yhteystiedot medialle

Etsitkö haastateltavaksi asiantuntijaa tai opiskelijaa? Laurean viestintä auttaa median edustajia tiedon ja haastateltavien löytämisessä.

Yhteyshenkilöt:

Jouni Koski, rehtori, toimitusjohtaja
Puhelin (09) 8868 7660, Jouni.Koski@laurea.fi

Teemu Ylikoski, kehitysjohtaja
Puhelin (09) 8868 7814, Teemu.Ylikoski@laurea.fi

Materiaalipyynnöt: viestinta@laurea.fi

Kehittäjä-lehti

Kehittäjälehti 2-2018 kansikuva.

Kehittäjä on Laurean kumppaneille suunnattu lehti, joka esittelee monipuolisesti ammattikorkeakoulun toimintaa. Lehdessä esiin pääsevät mielenkiintoiset TKI-hankkeet ja niiden tekijät, kumppaniyhteistyö sekä aktiiviset opiskelijamme. Painetun lehden voi poimia mukaansa Laurean kampuksilta.

 

 

Tutustu Kehittäjä-lehden viimeisimpiin numeroihin

Kehittäjä 1-2021 kansi.jpg

Kehittäjä 1/2021. Tässä Kehittäjä-lehden numerossa tarkastellaan kestävää kehitystä Laureassa erilaisista näkökulmista. Ekologinen, sosiaalinen ja taloudellinen kestävyys korostuu niin Laurean koulutuksissa, aluekehityksessä kuin TKI-toiminnassakin. Kehittäjä 1/2021 näköisversio.

Kehittaja_1_2020_A4_Page_01.jpg

Kehittäjä 1/2020. Tämä Kehittäjä-lehden numero juhlistaa sairaanhoitajien ja kätilöiden juhlavuotta. Lehden jutuissa kuullaan muun muassa millaista on opiskella hoitoalaa ja mitä he ajattelevat sairaanhoitajan työstä poikkeuksellisen kevään jälkeen. Muissa jutuissa tutustutaan muun muassa hoitotyötä kehittäviin hankkeisiin sekä esitellään Laurean vuoden 2020 pedagoginen teko. Kehittäjä 1/2020 näköisversio.

Forerunner 1/2019. Englanninkielisen lehden teemana on vuorovaikutus ja yhdessä oppiminen. Tässä numerossa kerrotaan kulttuurien välisistä kohtaamisista ja kulttuuri- ja organisaatiorajojen ylittävästä oppimisesta. Artikkeleissa tutustutaan erilaisten yhteistyömuotojen mahdollistamaan oppimiseen BME-ohjelman, 3AMKn ja Headain, EduExcellencen, Cambridge Venture Campin sekä Tohoku Fukushi Universityn kanssa. Forerunner 1/2019 näköisversio 

Kehittäjälehti 3-2018.

Kehittäjä 3/2018.Teemana on vastuullinen korkeakoulu. Artikkeleissa tutustutaan edellä mainittuun vapaaehtoistyöhön, tavataan laurealaisia opiskelija-aktiiveja sekä esitellään yhteiseurooppalainen kiertotaloushanke CIRC4Life. Kehittäjä 3/2018 näköisversio

Kehittäjälehti 2-2018.

Kehittäjä 2/2018. Teemana on tällä kertaa Uutta osaamista työelämään. Lehdessä tutustutaan mm. Työterveyslaitoksen palvelumuotoilukoulutukseen, Kalasatama Wellbeing -kokeiluohjelmaan sekä CityDrivers-hankkeeseen.
Kehittäjä 2/2018 näköisversio

Kehittäjälehti 1-2018.

Forerunner 1/2018. Englanninkielisen lehden teemana on yhteistyö. Artikkeleissa tutustutaan opiskeluun BarLaureassa ja P2P-projekteissa, kansainvälisten alumniemme kokemuksiin sekä kansainväliseen yhteistyöhön TKI-hankkeissa.
Englanninkielinen Forerunner 1/2018 näköisversio
Kehittäjälehti 2-2017. Kehittäjä 2/2017. Teemana on luovuus ja uuden oppiminen. Artikkeleissa tutustutaan fasilitointiin, avoimeen dataan WeLive-hankkeessa sekä Espoon kouluissa kehitettyyn KYKY-malliin. Kehittäjä 2/2017 näköisversio
Kehittäjälehti 1-2017. Kehittäjä 1/2017. Numerossa haastattelussa Laurean hallituksen puheenjohtaja Heikki Heinimäki. Muissa artikkeleissa tutustutaan mm. avoimeen tieteeseen, YAMK-opiskeluun ja tunnelmamuotoiluun Laurean vuoden alumnin Marjo Rantasen johdolla.
Linkki Kehittäjä 1/2017 näköisversioon (pdf)
Kehittäjälehti 2-2016. Kehittäjä 2/2016. Tässä numerossa haastattelussa rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski kertoo 3AMK-liittouman synnystä. Muina aiheina mm. yhteistyö Lohjan sairaalan kanssa, Lean ja Laurea-taustainen kolmikko Plan Brothers -yrityksen taustalla. 
Kehittäjälehti 1-2016. Kehittäjä 1/2016. Laurea 25-vuotta -juhlanumerossa tutustutaan Laurean neljännesvuosisadan mittaiseen historiaan. Haastateltavina Aulis Pitkälä, Pirjo Raitanen ja emeritusrehtori Pentti Rauhala.

 

Laurean logot

Voit ladata Laurean logon käyttöösi alta. Muita versioita logosta voi tiedustella sähköpostilla, markkinointi@laurea.fi.

Neliötunnus

Neliölogo verkkokäyttöön (RGB)
Neliölogo painokäyttöön (CMYK)

laurea-vaakalogo_RGB.png

Neliölogo vaakatekstillä verkkokäyttöön (RGB)
Neliölogo vaakatekstillä painokäyttöön (CMYK)

laurea-pystylogo_RGB.png

Neliölogo pystytekstillä verkkokäyttöön (RGB)
Neliölogo pystytekstillä painokäyttöön (CMYK)

Esittelymateriaalia Laureasta

 

 

Laurean kestävän kehityksen ohjelma

Laurean yhteiskunnallinen vaikuttavuus & vuorovaikutus 2021 -raportti

Vuosikatsaus-2020

Vuosikatsaus 2021

 

 

Tutustu Hakijan oppaaseen

Pdf-versio Hakijan oppaasta

Lisätietoja: