Siirry sisältöön

Rehtori Jouni Koski Karvin arviointineuvoston puheenjohtajaksi

Arviointineuvoston puheenjohtajiston toimintakausi jatkuu vuoteen 2026.

Laurea rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski on valittu Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) yhteydessä toimiva arviointineuvoston puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajiksi valittiin Turun yliopiston professori Mirjamaija Mikkilä-Erdmann sekä koulutuskuntayhtymä OSAOn kuntayhtymänjohtaja Jarmo Paloniemi. Arviointineuvoston toimikausi on 10.6.2022 - 31.5.2026.

- On hienoa päästä osallistumaan laajasti Karvin toiminnan kehittämiseen strategiatyön ja uuden arviointisuunnitelman 2024–2027 laatimisen kautta. Karvin roolia voisi itsenäisenä viranomaisena luonnehtia yhteiskunnan objektiiviseksi omaksitunnoksi, joka tunnistaa arviointia vaativat asiat koulutuksessa ja koulutusjärjestelmässä, kertoo rehtori Koski. 

- Vaikka olen tehnyt jo yli 25-vuotisen työuran ammattikorkeakouluissa sekä kerryttänyt laajasti työ- ja luottamustyökokemusta koulutussektorilla, uskon arviointineuvoston työssä oppivani paljon uutta koulutusjärjestelmämme toiminnasta ja kehittämisestä niin Karvin asiantuntijoilta kuin koko neuvoston jäseniltä.

Lue lisää arviontineuvoston toiminnasta Karvin verkkosivuilta.

Lisätietoja: