Siirry sisältöön

Työpaja: Pk-yrityksen vihreä siirtymä: muutospolku ja osaamistarpeet

Tervetuloa mukaan yritystyöpajaan, jossa keskitytään pk-yritysten muutospolun rakentamiseen ja sen edellyttämien kyvykkyyksien (osaaminen ja resurssit) määrittämiseen yrityksen oman vihreän siirtymän mahdollistamiseksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Aika: ke 27.9.2023 klo 9-12 (ilmoittaudu mukaan 20.9. mennessä)

Paikka: Laurea Leppävaaran kampus (Vanha maantie 9, Espoo)
Työpaja järjestetään lähitapaamisena (ei etäosallistumismahdollisuutta)

Työpajan jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jäädä verkostoitumislounaalle klo 12-13. Työpaja ja lounas ovat osallistujille maksuttomia.

Työpajassa

  • keskityt oman yrityksesi muutospolun rakentamiseen ja sen edellyttämien kyvykkyyksien (osaaminen ja resurssit) määrittämiseen vihreän siirtymän mahdollistamiseksi
  • tutustut työkaluihin, joiden avulla voit kohdentaa huomion oman yrityksesi siirtymän kannalta olennaisiin kysymyksiin ja etsiä niihin vastauksia
  • jaat ja saat inspiraatiota, tietoa ja kokemuksia

Lähtiessäsi työpajasta sinulla on työvälineitä työskentelyn jatkamiseksi omassa yrityksessäsi.

Kenelle?

 

Työpaja on suunnattu pk-yrityksille. Suosittelemme, että yrityksestä osallistuu vähintään kaksi henkilöä, jotta keskustelua ja yhteistä ajattelua on helpompi jatkaa työpajan jälkeenkin. Yksinkin olet toki tervetullut!

 

Alustava ohjelma

8.30 – 9.00     Ilmoittautuminen ja aamukahvi                 

9.00 – 11.45   Työpaja

12.00 – 13.00 Verkostoitumislounas

Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet viimeistään viikkoa ennen työpajaa.

Laurea toteuttaa työpajan osana Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) ja WeCircle-hankkeita.

Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hanke on yhdeksän eteläsuomalaisen ammattikorkeakoulun yhteishanke. Hankkeessa tuotetaan yrityksille mielenkiintoisia mikro-opintokokonaisuuksia sekä järjestetään erilaisia tilaisuuksia, jotka tukevat yritysten vihreää siirtymää, muutoskyvykkyyttä ja digitalisaatiota. Hankkeen rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto REACT-EU-rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

WeCircle - kestävää kasvua kiertotaloudesta -hankkeen tavoitteena on edistää Porvoon talousalueella ja lähiseuduilla toimivien teollisten ja teollisuutta palvelevien pk-yritysten kiertotalouteen siirtymistä sekä lisätä yritysten osaamista ja kyvykkyyttä kiertotalouteen ja vihreään siirtymään liittyen. Hankkeen toteuttajina toimivat Posintra Oy ja Laurea. Päärahoittaja on Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR).

 

Ilmoittaudu tapahtumaan