Siirry sisältöön

Liikenteen palveluiden kehittäminen haja-asutusalueilla -seminaari

Miten luomme haja-asutusalueille houkuttelevia, helppokäyttöisiä ja toimivia liikenteen palveluita? Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan keskustelemaan ja kehittämään ratkaisuja.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ratkaisujen löytämiseksi tarvitsemme asiantuntemustasi ja tämän kasvokkain tapahtuvan kohtaamisen kautta haluamme myös tutustuttaa eri toimijoita toisiinsa. Keskustelun kautta rakennamme pohjaa tulevalle kehitykselle ja yhteistyölle. Tarjoamme sinulle ideoita, inspiraatiota ja uusia verkostoja oman työsi tueksi. Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikenteen palveluiden kehittämisestä haja-asutusalueilla.

Aika: 28.3.2023 klo 12.30–17.00
Paikka: Urban3-tila, Maria 01 -startup-kampus/Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki

Ohjelma:

Klo 12.30 ovet aukeavat, tarjolla kahvia ja välipalaa

Klo 13.00 puheenvuorot ja keskustelua

Klo 16.00 virallinen osuus päättyy

Klo 16.00 vapaata seurustelua, tarjolla kahvia ja välipalaa

Klo 17.00 tilaisuus päättyy

Puhujat:

Antti Merilehto, tietokirjailija ja palkittu puhuja:
"Palveluiden digitalisoituminen haja-asutusalueilla"

Johanna Niilivuo, maallemuuton asiantuntija, Suomen Kylät ry:
"Miten kehitämme maaseudun palveluiden saavutettavuutta ja maaseudun asukkaiden liikkumista uusilla innovaatioilla ja liikkuvilla palveluilla?"

Edith Spitz, raaseporilainen abiturientti:
"Miten nuoret Raaseporissa liikkuvat sekä miten me nuoret tahtoisimme ja näkisimme itsemme liikkuvan tulevaisuudessa?"

 

Kutsu on avoin, joten voit mielellään lähettää tätä viestiä eteenpäin. Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikenteen palveluiden kehittämisestä haja-asutusalueilla.

Seminaari järjestetään osana Smart Countryside Mobility -hanketta, jossa kehitetään yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa Uudenmaan seudun haja-asutusalueille sekä periurbaaneille alueille uusia henkilöliikkumisen, materiaalivirtojen sekä pientavaralogistiikan palveluita ja konsepteja. Lue lisää hankkeesta.

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan