Siirry sisältöön

Dallataan yhdessä -yrittäjät, seniorit ja 3AMK yhteiskehittämässä – miten yritysten toiminta muuttui?

Tervetuloa Dallataan yhdessä -seminaariin tiistaina 21.3.2023 klo 11-15 kuulemaan viimeisimmät uutiset liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjien senioreille suunnattujen palveluiden kehittämisestä!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Seminaarin sisältö

Seminaarin juontaa liikunta-alan yrittäjä ja Väkevä elämä -podcastin toimittaja Joni Jaakkola. Tähtiesiintyjänä toimii toimittaja-kirjailija Minna Lindgren, joka on tunnettu senioreiden elämää syvällisesti ja humoristisesti luotaavista kirjoistaan ja radiopakinoistaan. Hyvästä menosta vastaavat Dexim-barbeshop kvartetti ja Vivace Leidit kansainvälisestikin tunnetun johtajansa Mia Makaroffin johdolla.

Seminaarissa pääosissa ovat hankkeessa Lean Startuppia hyödyntäneet liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjät, ja palveluita yrittäjien kanssa yhdessä kehittäneet ja muotoilleet seniorivaikuttajaryhmäläiset. Näitä ja hankkeen asiantuntijoita pääset myös jututtamaan henkilökohtaisesti seminaarin tapahtumatorilla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tilaisuuden järjestää Dallaten-hanke. Dallaten on Metropolian koordinoima ESR-hanke. Hankkeen partnerit ovat Laurea ja Haaga-Helia. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tapahtuma-aika: Tiistai 21.3.2023 klo 11-15.

Tapahtumapaikka: Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen. 

 

EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb (2).pngVipuvoimaaEU_2014_2020_rgb (2).png

Ilmoittaudu tapahtumaan