Siirry sisältöön

Dallataan yhdessä -yrittäjät, seniorit ja 3AMK yhteiskehittämässä – miten yritysten toiminta muuttui?

Tervetuloa Dallataan yhdessä -seminaariin tiistaina 21.3.2023 klo 11-15 kuulemaan viimeisimmät uutiset liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjien senioreille suunnattujen palveluiden kehittämisestä!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Seminaarin sisältö

Seminaarin juontaa liikunta-alan yrittäjä ja Väkevä elämä -podcastin toimittaja Joni Jaakkola. Tähtiesiintyjänä toimii toimittaja-kirjailija Minna Lindgren, joka on tunnettu senioreiden elämää syvällisesti ja humoristisesti luotaavista kirjoistaan ja radiopakinoistaan. Hyvästä menosta vastaavat Dexim-barbeshop kvartetti ja Vivace Leidit kansainvälisestikin tunnetun johtajansa Mia Makaroffin johdolla.

Seminaarissa pääosissa ovat hankkeessa Lean Startuppia hyödyntäneet liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjät, ja palveluita yrittäjien kanssa yhdessä kehittäneet ja muotoilleet seniorivaikuttajaryhmäläiset. Näitä ja hankkeen asiantuntijoita pääset myös jututtamaan henkilökohtaisesti seminaarin tapahtumatorilla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tilaisuuden järjestää Dallaten-hanke. Dallaten on Metropolian koordinoima ESR-hanke. Hankkeen partnerit ovat Laurea ja Haaga-Helia. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tapahtuma-aika: Tiistai 21.3.2023 klo 11-15.

Tapahtumapaikka: Iiris-keskus, Marjaniementie 74, 00930 Helsinki. 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen. 

 

EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb (2).pngVipuvoimaaEU_2014_2020_rgb (2).png

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tulevat tapahtumat

Liikenteen palveluiden kehittäminen haja-asutusalueilla -seminaari

Eloisa-webinaari 5.4.23: Intuitio, psykologinen turvallisuus, luovuus - miten nämä liittyvät toisiinsa?

Eloisa-hanke kutsuu sinut mukaan Intuitio, psykologinen turvallisuus, luovuus - miten nämä liittyvät toisiinsa? -webinaariin ke 5.4.2023 klo 15-16.30.

Laurea Kiertotalous Living Labin aamukahvit: Elintarviketeollisuuden sivuvirrat

Laurea Kiertotalous Living Labin kaikille avoimet aamukahvit 5.4., tervetuloa linjoille!

Digi, digi, digi: Ratkaisuja digisyrjäytymisen haasteisiin -webinaari

Tervetuloa Digi, digi, digi: Ratkaisuja syrjäytymisen haasteisiin -webinaariin!

Valtakunnalliset AMK-päivät Laureassa

Valtakunnalliset AMK-päivät järjestetään Laureassa 3. - 4.5.2023.

Kulttuurinen vanhustyö -seminaari

Tervetuloa Kulttuurisen vanhustyön seminaariin to 4.5.2023 klo 9-12! Seminaarin pohjana on sukupolvien välinen kohtaaminen ja kulttuurityö.

Vankimessut 2023

Vankimessujen tarkoituksena on tarjota tietoa palveluista, joita vangit ja muut rikostaustaiset voivat käyttää rangaistuksen aikana ja sen jälkeen.

Valmistujaisjuhla

Laurean valmistujaisjuhlassa juhlitaan kaikkia kesäkuussa 2023 valmistuvia ja edellisen valmistujaisjuhlan 15.12.2022 jälkeen valmistuneita opiskeliojita.

Critis 2023

CRITIS 2023 is the 18th International Conference on Critical Information Infrastructures Security and will be held on 13th–15th of September 2023 at Laurea University of Applied Sciences in Finland.