Siirry sisältöön

Alumniwebinaari: Palveleva johtaminen - avaimet tiimin menestykseen

Miten johtaminen vaikuttaa tiimin toimintaan, kehitykseen ja asiakaskokemukseen? Tervetuloa alumniwebinaariin inspiroitumaan ja kuulemaan käytännön kokemuksia palvelevasta ja valmentavasta johtamisesta. 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mitä?
Laurean avainkumppaniyrityksessä Trainers’ Housella projektipäälliköiden ja asiakaskokemuksen operatiivisena johtajana työskentelevä Ella Rautamaa kertoo oman johtamiskokemuksen pohjalta palvelevasta ja valmentavasta johtamisesta.

Kenelle?
Kaikille johtamisesta ja johtamisen kehittämisestä kiinnostuneille.

Missä ja milloin?
Zoomissa to 25.4.2024 klo 8.00-8.45, saat osallistumislinkin vahvistusviestissä.

Ella työskentelee Trainers’ Housen projektipäällikkötiimin vetäjänä sekä vastaa yhtiön asiakaskokemuksesta. Aiemmin Ella veti Trainers’ Housen Turun toimistoa. Ellan alaisuudesta on lähtenyt paljon ihmisiä seuraavan tason tehtäviin. Ellan vahvuus on edestäpäin johtaminen sekä yksilön vahvuuksien tunnistaminen ja edelleen vahvistaminen. Ellan taktiikka johtamisessa on antaa ihmisille vapautta ja vastuuta sopivassa balanssissa.

Webinaarissa Ella tarkastelee ja reflektoi oman johtamiskokemuksensa avulla niin muutosjohtamista kuin tiimin johtamista. Miten johtaminen vaikuttaa tiimin toimintaan, kehitykseen ja asiakaskokemukseen? Mikä ylipäänsä on johtamisen tarkoitus? Näihin Ella syventyy aamuhetkessä.

Ilmoittaudu 24.4.2024 mennessä.Trainers´ House logo

Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan