Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Kalatukku E. Erikssonin kanssa

Kalatukku E. Eriksson Oy

Pitkästä historiastaan tunnettu Kalatukku E. Eriksson on muuttunut yli 135 toimintavuotensa aikana paljon. Helsingin kauppatorin torikaupasta alkunsa saaneen yrityksen liikevaihto on noussut reiluun 20 miljoonaan euroon ja yritys työllistää toiminnallaan keskimäärin 75 henkilöä.

Yhteistyö Laurean kanssa

Opiskelijoiden kanssa Kalatukku E. Erikssonilla on toteutettu useita projekteja mm. liiketoimintamuotoiluun ja palvelumuotoiluun liittyen. Myös yhteistyö Leppävaaran kampuksen BarLaurea-opetusravintolan kanssa on tiivistä.

Avainkumppanimme Kalatukku E. Eriksson

Kalatukku E. Eriksson on jo vuodesta 1880 toimittanut suomalaisena kalan toimittajana. Eriksson toimii Helsingin Roihupellossa, jossa tuotantolaitoksella valmistetaan Eriksson-brändillä tuore kalatuotteita ja -savusteita. Eriksson valmistaa vastuullista premium sea foodia ja tuotteet tehdään artesaanityöllä.

Eriksson on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Laurean kanssa, mutta avainkumppanuuteen he lähtivät mukaan hiljattain. Tuotantolaitoksen käsityöhön tarvitaan joustavasti eri määrä työntekijöitä esimerkiksi sesonkeina ja opiskelijoiden työtävoimaa tarvitaan.

Tutustu videoon, jossa Kalatukku E. Erikssonin toimitusjohtaja Mikko Poikolainen kertoo Erikssonilaisuudesta.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: