Siirry sisältöön

Tutustu vuoden vaikuttavimpiin laurealaisiin innovaatioihin, ratkaisuihin ja tekoihin

Valitse oma suosikkisi vuoden pedateoksi, TKI-innovaatioksi sekä palveluteoksi.

Tänä vuonna olemme halunneet nostaa esiin Laureassa kehitettyjä innovatiivisia ratkaisuja, jotka tukevat niin opiskelijoiden oppimista, TKI-toiminnan vaikuttavuutta kuin opiskelijoiden ja koko Laurean henkilöstön arkea. Kaikissa teoissa korostuu yhdessä tekeminen, mikä kuvaakin laurealaisuutta hyvin.

Vuoden pedateko on Laureassa valittu jo vuodesta 2019 lähtien. Tänä vuonna on jälleen henkilöstön ja opiskelijoiden ehdotusten perusteella valittu kolme innovatiivista ja laadukasta oppimisratkaisua.

Pedatekojen rinnalle on tänä vuonna valittu myös kolme uudenlaista vaikuttavuutta luovaa TKI-innovaatiota sekä korkeakoulun jokapäiväistä toimintaa tukevaa palvelutekoa. Nämä kolme aluetta kattavat laajasti Laurean koko toimintaa.

Vuoden vaikuttavimpien innovaatioiden, ratkaisujen ja tekojen esiin nostamisella haluamme innostaa kaikkia laurealaisia - niin opiskelijoita kuin henkilöstöä - kehittämään uutta ja edistämään jo käytössä olevia toimintatapoja. Jaamme toimintatapojamme avoimesti, jotta niistä voi olla apua myös muille toimijoille.

Finalistit on nyt julkaistu ja niin opiskelijat, henkilöstö kuin Laurean kumppanit ja sidosryhmät voivat äänestää omaa suosikkiaan kussakin kategoriassa. Eniten ääniä saaneet teot julkaistaan Laurean henkilöstön lukuvuoden avajaisissa elokuussa, jonka jälkeen voittajat paljastetaan myös verkkosivuillamme.  Katso ensin lyhyet, ratkaisun ajatusta avaavat videot kaikista ehdokkaista ja tutustu sen jälkeen ratkaisuihin kirjallisessa muodossa samalla sivulla. Äänestää voit niin monta kertaa kuin haluat!

Huom! Äänestys on päättynyt 16.5.2021. Kunkin kategorian voittajat julkistetaan elokuussa.

Tutustu finalisteihin

Vuoden pedagoginen teko -finalistit 2021

Vuoden TKI-innovaatio -finalistit 2021

Vuoden palveluteko -finalistit 2021