Siirry sisältöön

Ohjelmistotuottaja MagiCAD Group Laurean avainkumppaniksi

MagiCAD Group auttaa suunnittelu- ja rakennusalan yrityksiä sekä laitevalmistajia luomaan parempia rakennuksia ihmisille ja ympäristölle.

MagiCADin ja Laurean edustajat tapasivat Leppävaaran kampuksella.

Laurea on sopinut avainkumppanuusyhteistyöstä ohjelmistoyritys MagiCAD Groupin kanssa. MagiCADin ohjelmistotuotteet palvelevat erityisesti suunnittelu- ja rakennusalan yrityksiä sekä talotekniikan laitevalmistajia. Yksi yrityksen päätuotteista on MagiCAD-tietomallinnusratkaisu LVI- ja sähkösuunnitteluun, jota käyttävät tuhannet yritykset ympäri maailman. 

MagiCADin pääkonttori sijaitsee Turussa ja Suomessa toimipisteitä on myös Raumalla ja Espoossa. Lisäksi MagiCADilla on tytäryhtiöt Ruotsissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Työntekijöitä yrityksessä on tällä hetkellä yli 200.

MagiCAD Group tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia

- MagiCADilla missiomme on olla apuna rakentamassa parempia rakennuksia, tiivistää People and Culture Specialistina toimiva Elina Ruohomaa

- Meillä työskentelee iso joukko eri alojen huippuosaajia talotekniikan osaajista koodareihin ja MagiCAD tarjoaa todella monipuolisia mahdollisuuksia. Yksi esimerkki on meidän tutkimus- ja kehitystyö, jossa tapahtuu paljon mielenkiintoista mm. tekoälyn ja kestävän kehityksen alueilla. 

Yksi MagiCADin lähtökohta avainkumppanuusyhteistyöhön Laurean kanssa on mahdollisuus päästä tutustumaan opiskelijoihin ja eri alojen tulevaisuuden osaajiin. Samalla MagiCADin asiantuntijat pääsevät jakamaan myös osaamistaan Laurean opiskelijoille.

- Toivomme totta kai myös, että löydämme yhteistyön myötä uusia osaajia meille työharjoitteluihin sekä työhön niin opintojen aikana kuin valmistumisen jälkeen. Ohjelmistokehitys on varsinkin alue, jossa uusia osaajia tarvitaan, mutta myös myynnin, markkinoinnin ja taloushallinnon puolella, MagiCADin Elina Ruohomaa jatkaa. 

Avainkumppaniyhteistyö käynnistyy opiskelijaprojektilla

Käytännön avainkumppanuusyhteistyö MagiCAD Groupin ja Laurean kesken on juuri käynnistynyt ensimmäisen yhteisen opiskelijaprojektin myötä. Aiheena projektissa on digitaalinen markkinointi: 

- Olen innoissani, että pääsemme tekemään käytännössä yhteistyötä opiskelijoiden kanssa., Ruohomaa kertoo. 

- Toivottavasti saamme niin tästä kuin tulevistakin projekteista paljon uutta tietoa ja näkemystä opiskelijoilta. Samalla haluamme myös mahdollistaa heille uuden oppimisen. 

Laureassa avainkumppanuutta MagiCADin kanssa koordinoiva myyntipäällikkö Timo Kiippa on iloinen alkavasta yhteistyöstä: 

- On hienoa saada Laurean avainkumppaniksi kansainvälisesti toimiva ohjelmistoyritys, jonka kokemuksesta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin opiskelijamme pääsevät varmasti ammentamaan paljon oppia, hän tiivistää.

Lisätietoja: