Siirry sisältöön

Alumniwebinaari: Esihenkilöiden valmentava mentorointi - vertaistukea ja lisäbuustia johtamistaitojen kehittämiseen

Tervetuloa alumniwebinaariin inspiroitumaan ja kuulemaan käytännön kokemuksia siitä, miten mentoroinnilla voidaan tukea esihenkilöiden osaamisen kehittämistä ja tarjota vertaistukea omaan työhön.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Mitä?
Miten lähiesihenkilöitä voidaan tukea valmentavan mentorointimallin avulla ja millaista lisäarvoa sillä voidaan tuottaa johtamistaitojen kehittämiseen sekä esihenkilön omaan työssäjaksamiseen? Tervetuloa alumniwebinaariin inspiroitumaan ja kuulemaan käytännön kokemuksia siitä, miten mentoroinnilla voidaan tukea esihenkilöiden osaamisen kehittämistä ja tarjota heille vertaistukea omaan työhön.

Kenelle?
Kaikille johtamisesta, esihenkilötyöstä ja mentoroinnista kiinnostuneille

Missä ja milloin?
Teamsissa to 31.10.2024 klo 8.00-8.45, saat osallistumislinkin vahvistusviestissä.

Susanna Kalervo työskentelee HR Managerina Laurean avainkumppaniyrityksessä Elisillä vastaten kaikista henkilöstöön liittyvistä asioista Suomessa ja on tiiviisti mukana esihenkilöiden valmentamisessa. Susanna on vetänyt vuosina 2023-2024 Elisillä projektia, jonka lopputuloksena syntyi esihenkilöiden oma mentorointiryhmä sekä esihenkilöiden yksilöcoachingit. Susanna on työskennellyt ennen nykyistä tehtäväänsä useita vuosia kouluttajan, esihenkilön ja HR-konsultin tehtävissä eri alojen yrityksissä. Tästä kokemuksesta ja näkemyksestä on hyvä ammentaa työkaluja käytännönläheiseen arkeen. 

Tässä webinaarissa Susanna kertoo käytännön esimerkkejä siitä, miten esihenkilöiden valmentavasta mentoroinnista saadaan lisätukea sekä omien johtamistaitojen kehittämiseen että työssäjaksamiseen. Juho Rasmus on Elis Suomen tuote- ja markkinointipäällikkö. Juho on ollut osana Eliksen myyntitiimiä vuodesta 2013 lähtien ja hän on osallistunut yrityksen sisäiseen mentorointiin. Webinaarissa kuullaan Juhon kokemuksia siitä, miten mentorointi on toiminut arjessa ja millaisia positiivisia vaikutuksia sillä on ollut hänen työssään.

Ilmoittaudu 30.10.2024 mennessä.




Lisätietoja

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tulevat tapahtumat