Siirry sisältöön

Opintojen turvallinen aloittaminen

Uuteen opiskeluarkeen pääsee parhaiten kiinni tutustumalla muihin opiskelijoihin, opettajiin ja opintoihin kampuksella. Tästä syystä pyrimme järjestämään aloittaville opiskelijoille mahdollisuuden lähiopetukseen mahdollisimman laajasti.

Olemme tehneet kampuksilla monenlaisia järjestelyitä uusien opiskelijoidemme turvallisen aloituksen mahdollistamiseksi. Kattavien järjestelyjen tarkoitus on taata uusien opiskelijoiden ryhmäytyminen turvallisesti.

Järjestämme mahdollisuuden osallistua lähiopetukseen, jos yleiset koronaohjeet ne sallivat. Löydät ajantasaiset koronaohjeistukset verkkosivuilta ja opiskelijaintrasta. 

Jotta uusi opiskeluarki poikkeusaikana sujuu hyvin, toimitaanhan kaikki yhteistyössä hyvällä fiiliksellä!

Kampuksilla hyvällä fiiliksellä

Voit tulla Laurean kampuksille turvallisin mielin, sillä kampuksella ollessa:

  • tulemme kampukselle vain terveinä
  • pidämme 2 metrin turvavälit
  • pesemme käsiä ja käytämme käsidesiä riittävästi
  • yskäisemme aina hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
  • kampuksilla käytämme kasvomaskia. 

Jos et terveydellisistä syistä pysty käyttämään kasvomaskia, käytä henkilökohtaista kestokäyttöistä suojavisiiriä. Kasvomaskin/visiirin saa aulapalveluista. Myös omien maskien/visiirien käyttäminen on mahdollista.

Piipahditko ulkomailla, kuulutko riskiryhmään tai yllättikö nuha?  

Opintojen aloitusta ei estä, vaikka olosi olisi flunssainen, olisit tullut alle 10 vuorokautta sitten ulkomailta tai kuulut riskiryhmään – pääset osallistumaan opintoihin etänä ilmoittamalla siitä opettajatuutorillesi tai lukujärjestyksessä näkyvälle ko. opetuksen opettajalle.

Muistathan, että voit mennä testeihin, vaikka sinulla ei olisikaan oireita, mutta olet mahdollisesti altistunut.

Jäämällä kotiin ja osallistumalla etänä edellä mainituiden syiden vuoksi toimit vastuullisesti ja oikein! Saat ilmoituksesi jälkeen osallistumisohjeet opettajalta. 

Jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi koronaohjeisiin liittyen, laitathan sähköpostia osoitteeseen corona@laurea.fi