Siirry sisältöön

KEMUSOTE - Kevytyrittäjyys ja muutoskyvykkyys sote-alan toimintaedellytysten sekä työhyvinvoinnin edistäjänä

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa kevytyrittäjien ja yhteiskunnallisten yrittäjien toimintaedellytyksiä, muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia sekä työurien pidentämistä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Hankkeen rahoituksen on myöntänyt Sosiaali- ja terveysministeriö (STM).

  • Toteutusaika:1.3.2020 - 28.2.2023
  • Rahoittaja:ESR 2014-2020
  • Tutkimusohjelma:Kestävä ja monipuolinen sosiaali- ja terveysala
  • Projektityyppi:Kansallinen TKI
  • Teemat:
  • Projektipäällikkö:

KEMUSOTE -Kevytyrittäjyys ja muutoskyvykkyys sosiaali- ja terveysalan toimintaedellytysten sekä työhyvinvoinnin edistäjänä

valtakunnallinen ESR -projekti 1.3.2020 – 28.2.2023, jossa rakennetaan sote-alalla uudenlaisissa työnteon muodoissa työskenteleville työuran rakentamisen ja hallinnan mallia.

Projektin aikana kehitetään sote-alan toimijoiden yrittäjäosaamista sekä työhyvinvointia tukevia palvelukonsepteja uudenlaisille palveluntuottajille.

Laurea-ammattikorkeakoulu edistää hankkeessa sosiaalialan asiantuntija-yrittäjyyttä yhteistyössä Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry:n kanssa.

Hankkeen toimenpiteiden avulla kartoitetaan sosiaalialan ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneiden asiantuntijoiden työssään kokemaa praktista vapautta ja muutoskyvykkyyttä. Hankkeessa tuotteistetaan sosiaalialan asiantuntijuutta ja luodaan edellytyksiä yrittäjänä toimimiseen.

Sosiaali- ja terveysministeriö.jpg   EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.pngVipuvoimaaEU_2014_2020_rgb.png

Yhteyshenkilö: