Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Vincitin kanssa

Vincit yrityksenä

Vincitin tarina alkoi vuonna 2007, kun kaksi kaverusta Tampereelta lähtivät rakentamaan itselleen ja muille aidosti hyvää työpaikkaa. Vincit tarjoaa asiakkailleen aina toimivinta digitaalisuutta ymmärrettävässä paketissa. Palveluihin kuuluu ohjelmistokehitys, digitaalisten palveluiden suunnittelu ja datan hyödyntäminen liiketoiminnassa.

Vincit tekee töitä monenlaisten yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kanssa sekä Suomessa että globaalisti. Vincit auttaa yrityksiä kehittämään liiketoimintaa, menestymään ja ennen kaikkea luomaan parempaa huomista. Vincitillä työskentelee yli 600 asiantuntijaa ja toimipisteitä on Suomessa sekä Yhdysvalloissa.

 

 

Yhteistyö Laurean kanssa

Avainkumppanuus rakentuu palvelu- ja liiketoimintamuotoilun ympärille ja todentuu esimerkiksi yhteisprojekteina. Ensimmäinen Vincitin ja Laurean yhteisprojekti oli Vincitin asiakasyrityksen liiketoiminnan ja palveluiden kehittämistyö. Se toteutettiin keväällä 2022 Vincitin, Laurean palvelumuotoilun YAMK-opiskelijaryhmän ja asiakasyrityksen yhteistyön merkeissä.

Vincit on vuonna 2007 Tampereella perustettu yritys, jossa työskentelee tällä hetkellä Suomessa ja ulkomailla yhteensä noin 850 työntekijää. Kesällä 2022 Vincit yhdistyi toisen suomalaisen ohjelmistoyhtiön Bilotin kanssa, ja suomeen syntyi uusi iso teknologiayhtiö.

Vincitin palvelutarjoamassa yhdistyy ohjelmistokehittäminen, palvelu- ja liiketoimintamuotoilu, datalähtöisyys sekä IT-taustajärjestelmien osaaminen. Pääosassa Vincitin toiminnassa on asiakkaiden kaupallisten kyvykkyyksien kehittäminen, jossa digitaalinen myynti ja kokonaisvaltainen asiakaskokemus ovat keskiössä. Tänä päivänä Vincit on myös yksi eniten muotoilijoita Suomessa työllistäviä yrityksiä. Kaikkiaan eri taustaisia muotoilijoita on noin 80 kattaen muotoilun eri osa-alueet.

Vincitin Palvelumuotoilija Matti Luhtala näkee yhteistyössä opiskelijoiden kanssa suuria mahdollisuuksia. Yhdellä opintojaksolla yhdistyy jopa 30-henkisen opiskelijajoukon osaaminen ja työelämässä hankittu kokemus lukuisilta eri toimialoilta. 

– Tämä tarjoaa yhteistyöhön merkittävän voimavaran niin meille Vincitillä kuin meidän asiakkaillemmekin, Luhtala toteaa.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: