Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Stromman kanssa

Stromma yrityksenä

Stromma Finland on Helsingissä toimiva matkailualan monitoimiyritys, joka tarjoaa asiakkailleen ikimuistoisia elämyksiä maalla ja merellä.  Tarjoamme monipuolisia matkailupalveluita ympäri vuoden, pääsesonkimme ajoittuessa touko-syyskuuhun. Toimintamme perustana ovat arvomme: olla luotettava, sitoutunut ja aito. 

 

Yhteistyö Laurean kanssa

Avainkumppanuusyhteistyöllä Laurean kanssa Stromma haluaa tarjota opiskelijoille mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta matkailualalta sekä kehittyä ammatillisesti kansainvälisessä ympäristössä.

Stromman visio kaikessa toiminnassaan on luoda maailmanluokan elämyksiä vieraillen, ja halu tehdä se vastuullisesti ja kestävästi. Stromman tunnettuja brändejä ovat City Sightseeing Hop On-Hop Off, Helsinki Sightseeing, Helsinki Excursions ja Helsinki Card.

Kiertoajelut busseilla, saaristoristeilyt, opaspalvelut, tilauskuljetukset sekä Helsinki Card -kaupunkikortti ovat Stromman toiminnan keskeinen painopiste. Stromma palvelee sekä yksittäisiä asiakkaita että ryhmiä. Asiakaskohtaamiset tapahtuvat back office tehtävissä, kiertoajeluilla ja saaristoristeilyillä sekä lipunmyynnissä näiden lähtöpaikoilla.

"Stromma Finlandilla uskomme, että tiimimme voima piilee monipuolisuudessa ja yhteishengessä. Arvostamme laadukasta asiakaspalvelua, joka syntyy, kun eri taustoista tulevat ihmiset hyödyntävät osaamistaan ja tekevät työtä yhdessä. Työhyvinvoinnista pidämme huolta jo kattavasta perehdytyksestä lähtien."

Avainkumppanuusyhteistyöllä Laurean kanssa Stromma haluaa tarjota opiskelijoille mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta matkailualalta sekä kehittyä ammatillisesti kansainvälisessä ympäristössä. Stromman organisaatiossa on työharjoittelu- ja kausityöpaikkoja niin back office -tehtävissä, asiakaspalvelussa, lipunmyynnissä, kuin bussi- ja laivahenkilökunnan rooleissakin.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: