Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Siuntion kunnan kanssa

Siuntion kunta

Siuntio on vireä ja kasvava kunta, joka kehittää ja toteuttaa hyvinvointia tukevia palveluratkaisuja. Kunnan kehitystyön keskiössä on hyvinvoiva ja onnellinen ihminen sekä yhteisö.


Avainkumppanuusyhteistyö Laurean kanssa

Laurea on tehnyt Siuntion kunnan kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan opintojaksojen ja hankkeiden merkeissä. Nyt yhteistyötä päästään syventämään avainkumppanuuden myötä mm. rekrytointeihin ja työnantajakuvaan liittyen.

Avainkumppanuuden myötä Siuntion kunta toivoo vahvistavansa näkyvyyttään työnantajana. Kehitysmyönteinen kunta tarjoaa uramahdollisuuksia mukavassa työyhteisössä, jossa monipuoliset työnkuvat tekevät jokaisesta päivästä mielekkään ja mahdollistavat oman osaamisen hyödyntämisen laaja-alaisesti.

- Olemme sen kokoinen organisaatio, että ihmiset tuntevat toisensa ja on hyvä fiilis työskennellä yhdessä, henkilöstöpäällikkö Sanna Norra kuvailee työyhteisön vahvuuksia.

Erityisesti kysyntää Siuntiossa on sairaanhoitajille, mutta uusi avainkumppaniyhteistyö tulee tarjoamaan monialaisesti opiskelijoille projektimahdollisuuksia.

Laurean ja Siuntion kunnan välillä on tehty jo aiemmin yhteistyötä. Esimerkkejä tästä ovat mm. Walkers-nuorisokahvilan ja Lohjan kampuksen sosiaalialan opiskelijoiden yhteistyö Siuntiossa sekä varhaiskasvatuslain uudistukseen liittyvässä alueellisessa projektissa.

Lue lisää avainkumppanuudesta

Lisätietoja: