Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Sijaiset.fi kanssa

Sijaiset.fi toimintaa ohjaa motto Vapaus valita. Heillä työntekijät valitsevat itse haluamansa työvuorot sovelluksen kautta ja sitoutuvat vain niihin. Samalla asiakasyritykset saavat itselleen laajan poolin keikkatyöntekijöitä ja oikeuden päättää, milloin avaa keikkavuoroja.

Tärkeintä on, että kaikki osapuolet hyötyvät Sijaiset.fi toiminnasta.

Yhteistyö Laurean kanssa

Syksyllä 2022 on toteutettu digitaalisen myynnin ja markkinoinnin opiskelijaprojekti Laurean liiketalouden opiskelijoiden kanssa. Yhteistyötä on tehty myös mm. opintojaksovierailuiden ja harjoitteluiden muodossa.

Sijaiset.fi tarjoaa sosiaali- ja terveydenhoitoalan yrityksille sekä julkisen puolen toimijoille henkilöstöpalveluita. Yrityksen kautta keikkatöihin voivat työllistyä niin sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, lähihoitajat kuin sosionomitkin. 

Oulussa vuonna 2019 perustettu Sijaiset.fi palvelee asiakkaita ympäri Suomen pääkaupunkiseudulta Lappiin asti. Rekisteröityjä työntekijöitä yrityksellä on tällä hetkellä yli 30 000. 

Sijaiset.fi:n toiminnan ytimessä on nopea ja helppokäyttöinen keikkavuorojen tilausjärjestelmä sekä tuntien hyväksyntä. Työntekijöille puolestaan tarjolla on nykyaikainen mobiiliapplikaatio, jonka kautta työvuorojen varaaminen onnistuu. 

Yhtenä Suomen suurimpana sosiaali- ja terveysalan kouluttajana Laurea oli luonteva yhteistyökumppani Sijaiset.fi:lle. 

- Avainkumppanuus Laurean kanssa on meidän yrityksemme kannalta hyvin tärkeä. Haluamme kohdata opiskelijoita ja tarjota heille ensimmäinen kosketus sote-alan työhön, kertoo Sijaiset.fi Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Markus Itkonen.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: