Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Seuren kanssa

Seure yrityksenä

Seure Henkilöstöpalvelut on perustettu vuonna 1990. Yritys toimii Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunkien sekä Helsingin, Uudenmaan ja Keski-Uudenmaan sairaanhoitopiirien alueella. Vuonna 2021 Seurella oli aktiivisia työntekijöitä 14 200. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyötä on tehty mm. opiskelijoiden työharjoitteluissa.

Seuren suurimpia toimialoja ovat sosiaali- ja terveydenhuolto, varhaiskasvatus, opetus sekä palvelualat. Työtä yritys tarjoaa muun muassa sairaanhoitajille, lähihoitajille, terveydenhoitajille sekä alan opiskelijoille. Asiakkaidensa omistama Seure toimii Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten, HUS:n, sekä vuoden 2023 alusta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen, alueilla.

Työntekijöilleen Seure tarjoaa mahdollisuuden omaan tilanteeseensa sopivan tavan tehdä töitä. Työntekijät voivat päättää missä, milloin ja paljonko he työskentelevät. Seurelaiset esimerkiksi keikkailevat opiskelun tai perhe-elämän tai muun työn ohessa tai valitsevat kuukausipalkkaisen työn osa-aikaisella työviikolla tai pelkillä päivävuoroilla.

Avainkumppanuusyhteistyöllä Laurean kanssa Seure haluaa paitsi tarjota opiskelijoille tulevaisuuden työmahdollisuuksia niin myös saada opiskelijoista arvokkaita kumppaneita kehitystyöhönsä. Samalla Seure voi tarjota paljon tietoa tämän hetken työelämästä ja työnhausta.

- Laurean opiskelijat ovat tulevaisuuden osaajia, joiden ajatuksia ja toiveita työelämästä kuuntelemme mielellämme, kuvailee yhteistyöstä vastaava Emma London Seurelta.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: