Siirry sisältöön

Avainkumppanuus RTV-yhtymän kanssa

RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike. RTV:llä on 31 omaa myymälää 30:llä eri paikka-kunnalla. Myymälät ovat pääosin keskittyneet Etelä-Suomeen. RTV:n maahantuonnin tuotteita on tarjolla asiakkaille valta-kunnallisesti koko maan kattavan jälleenmyyjäverkoston kautta. Henkilöstöön kuuluu yli 600 alan ammattilaista.

Palvelu, osaaminen ja valikoima ovat aina olleet arvoja, joita kunnioittaen ja vahvistaen liiketoimintaa kehitetään vastaamaan eri asiakasryhmien toiveita ja tarpeita.

RTV-Yhtymä Oy on suomalainen maaleja ja muita sisustuksessa tarvittavia pintamateriaaleja myyvä tukku- ja vähittäiskauppaketju ja maahantuoja.

70-vuotiaan perheyrityksen tarina alkoi vuonna 1951 nimellä Riihimäen Tapetti ja Väri. Tänä päivänä yrityksellä on toimintaa ympäri Suomen ja työntekijöitä noin 700.

Käytännössä yhteistyö Laurean ja RTV-Yhtymän kesken käynnistyy syksyn aikana. Lähtökohtana on kaksisuuntainen, molempia hyödyttävä yhteistyö:

-    Meille tärkeintä on, että opimme yhteistyön myötä jotain uutta, kuvailee RTV-Yhtymän toimitusjohtaja Mikael Forss.
-    Opiskelijoilla on hallussaan uusin tieto ja osaaminen. Vaikka olemme jo 70-vuotias yritys, niin haluamme silti elää ajassa ja tarttua nykyhetken haasteisiin.

"Meille tärkeintä on oppia yhteistyön myötä jotain uutta"
toimitusjohtaja Mikael Forss.

Toisaalta RTV-Yhtymä haluaa olla tuomassa opiskelijoille näkemystään työelämän todellisuudesta erityisesti kaupan alalta. Suurena yrityksenä RTV tarjoaa myös monenlaisia erilaisia työtehtäviä. Yritys vastaa itse niin logistiikastaan, hankinnoista, taloushallinnosta ja HR:stä.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: