Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Rentton kanssa

Rentto yrityksenä

Rentto Oy:n vuokrattavat tilat sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä, Vantaalla, Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Rentto Oy tarjoaa tiloja työhuoneesta laajoihin kokonaisuuksiin - ja paljon siltä väliltä.

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyö Rentton ja Laurean välillä on alkanut esimerkiksi harjoittelujen ja tulevien projektien myötä.

Rentto-konserni on sekä kotimaassa että kansainvälisesti toimiva kiinteistöhallintaan keskittynyt yritysryhmä. Hyvinkääläinen Rentto Oy on kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa, ylläpitää, jalostaa ja vuokraa tuotanto-, toimisto- ja työtiloja. Palveluksessamme on joukko kiinteistöalan ammattilaisia, joiden tehtävänä on kiinteistöjen hallinta, ylläpito sekä niiden pitkän tähtäimen kehittäminen.

Avainkumppaniksi Rentto lähti halusta auttaa nuoria pääsemään eteenpäin työelämässä ja toimia ympäristössä, jossa voidaan tarjota harjoittelupaikkoja.

Toiveet avainkumppanuudesta Rentto Oy:llä on jatkossakin löytää uusia harjoittelijoita ja tarjolla oleviin tehtäviin sekä markkinoinnin projekteihin joissa opiskelijaryhmien kanssa voidaan tehdä yhteistyötä.arjoittelupaikkoja.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: