Siirry sisältöön

Avainkumppanuus PwC Suomen kanssa

PwC Suomi yrityksenä

PwC Suomi tukee asiakkaittaan muutoksessa ja auttaa yrityksiä luomaan kestävää kasvua, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti. Yrityksen tarkoituksena on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista merkittäviä ongelmia.

 

Yhteistyö Laurean kanssa

Laurea ja PwC tekevät yhteistyötä esimerkiksi kyberturvallisuuteen keskittyvässä tietojenkäsittelyn koulutuksessa. 

PwC:n palveluita on liikkeenjohdon konsultointi, yritysjärjestelypalvelut, veroneuvonta, lakipalvelut, riskienhallinta, tilintarkastus ja muut varmennuspalvelut. PwC toimii jopa 156 maassa yli 295 000 asiantuntijan voimin. PwC:llä tavoitteena on auttaa yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. 

PwC ja Laurea solmivat avainkumppanuuden toukokuussa 2022. Avainkumppanuus alkoi keskusteluilla kyberturvallisuudesta.

- Tunsimme, että meillä olisi annettavaa Laurean kyberturvallisuusalan opiskelijoille ja halusimme, että olisimme valmistuville opiskelijoille myös potentiaalinen työpaikka. Jatkamme tiiviisti yhteistyötä kyberturvallisuusalan opiskelijoiden kanssa, lisäksi haluamme tuoda PwC:n tutuksi myös muille Laurean liiketalouden opiskelijoille, kertoo Cybersecurity & Privace Leader Jani Arnell PwC:ltä.

PwC haluaa olla mukana aktiivisesti Laurean toiminnassa. Tavoitteena on tuoda opiskelijoille arvokasta tietoa työelämän tarpeista ja mahdollistaa opiskelijoiden taitojen oppiminen ja kehittyminen erilaisessa projekteissa valmistumisen jälkeen.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: