Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Lammin Säästöpankin kanssa

Lammin Säästöpankki yrityksenä

Lammin Säästöpankki on suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin ja vaurastumisen edistäjä ja heidän toiminnassaan korostuvat paikallisuus, asiakaskeskeisyys sekä henkilöstön jatkuva kehittäminen. Lammin Säästöpankin tavoitteena on luoda hyvinvointia ja elinvoimaa talouden, ihmisten ja ympäristön hyväksi yhteistyössä kaupunkien, kuntien, oppilaitosten ja yritysten kanssa.   

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyötä tehdään niin työharjoitteluiden, opinnäytetöiden, projektien, vierailijaluentojen kuin rekrytointitapahtumiin osallistumisen muodossa.

Lammin Säästöpankki palvelee asiakkaitaan kuudella paikkakunnalla Kanta-Hämeessä sekä Uudellamaalla. Lammin Säästöpankin tavoitteena on luoda hyvinvointia ja elinvoimaa talouden, ihmisten ja ympäristön hyväksi yhteistyössä kaupunkien, kuntien, oppilaitosten ja yritysten kanssa.    

Lammin Säästöpankki toivoo Laurea-kumppanuudesta tiivistä ja monipuolista yhteistyötä, jossa he pääsevät tutuksi niin Laurean opiskelijoiden kuin henkilöstönkin kanssa. Yhteistyötä voidaan tehdä niin työharjoitteluiden, opinnäytetöiden, projektien, vierailijaluentojen kuin rekrytointitapahtumiin osallistumisen muodossa. Lammin Säästöpankki olikin mukana jo esimerkiksi tammi-helmikuussa Laureassa järjestetyssä UraFest-rekrytointitapahtumassa.  

– Odotamme Laurean kanssa pitkäaikaista yhteistyötä, josta on hyötyä niin oppilaille kuin pankillekin. Uskomme yhteistyön tuovan hyviä oppimis- ja uramahdollisuuksia sekä Lammin Säästöpankille osaavia tulevaisuuden työntekijöitä, kertoo henkilöstöjohtaja Noora Vitikainen. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: