Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Keski-Uudenmaan soten kanssa

Keski-Uudenmaan sote organisaationa

Keski-Uudenmaan sote (Keusote) järjestää kaikki julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä kuuden kunnan alueella Keski-Uudellamaalla. Kuntayhtymässä ovat mukana Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Avainkumppanuusyhteistyö Laurean ja Keusoten kesken kattaa laaja-alaisesti sosiaali- ja terveysalan lisäksi myös esimerkiksi liiketalouden koulutuksen. 

Keski-Uudenmaan sote järjestää kaikki julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä kuuden kunnan alueella Keski-Uudellamaalla. Laurea on valmistuvien opiskelijoiden määrällä mitattuna Suomen suurin sairaanhoitajakouluttaja. Nyt suunniteltu yhteistyö Keusoten kanssa kattaa laaja-alaisesti sosiaali- ja terveysalan lisäksi myös esimerkiksi liiketalouden koulutuksen.

Opiskelijayhteistyön lisäksi tarkoituksena on tiivistää myös Laurean ja Keusoten välistä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioyhteistyötä.

-    Avainkumppanuus Laurean kanssa avaa meille paljon uusia yhteistyömahdollisuuksia kyvykkyyden lisäämiseksi meille tärkeillä osa-alueilla, iloitsee Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen.

Joulukuussa 2020 kumppaniksi liittynyt Keusote on avainkumppaneista ensimmäinen sosiaali- ja terveysalan julkisen sektorin toimija.

" Avainkumppanuus Laurean kanssa avaa meille paljon uusia yhteistyömahdollisuuksia."

Kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: