Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Eduixin kanssa

Eduix yrityksenä

Eduix Oy on jo 25 vuoden ajan suunnitellut ja tuottanut erilaisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaidensa tarpeisiin. Pääasiassa yritys toimii korkeakoulukentällä ja lähes kaikki Suomen korkeakoulut käyttävät yrityksen tietojärjestelmiin liittyviä palveluita.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Avainkumppanuuden myötä Eduix pystyy hyödyntämään Laurean opiskelijoiden osaamista esimerkiksi opiskelijarekrytointien ja opinnäytetyötoimeksiantojen kautta.

Avainkumppanivideo: Eduix

Suomalainen ohjelmistoalan yritys Eduix Oy on toiminut Laurean avainkumppanina vuodesta 2020.

Eduix on vuonna 1996 perustettu ohjelmistoalan yritys, joka työllistyy yli 40 henkilöä. Suurin osa Eduixin asiakkaista toimii korkeakoulu- ja kuntasektorilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Eduixin tavoitteena on muuttaa yhteiskuntia koulutuksen prosesseja digitalisoimalla ja kuntalaisten arkea helpottamalla. Toiminnan kulmakiviä ovat vastuullisuus, läpinäkyvyys ja kestävyys.

"Tietojärjestelmiä ei tulisi kehittää niiden itsensä vuoksi, vaan siksi että koulutus kehittyy. Mitä kehittyneempiä tietojärjestelmiä luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa, sitä paremmin ne palvelevat korkeakouluja ja opiskelijoita."

Pauliina Halme, Partner Director, Eduix Oy

Avainkumppaniyhteistyön myötä Eduix pystyy hyödyntämään laurealaisten opiskelijoiden osaamista esimerkiksi projektien, opintojaksojen ja opinnäytetöiden kautta. Yhteistyö mahdollistaa Eduixille myös mahdollisuuden opiskelijoiden ja harjoittelijoiden rekrytointiin.

"Olemme tehneet yhteistyötä Laurean kanssa jo useamman vuoden, mutta avainkumppanuuden myötä yhteistyötä on mahdollista syventää entisestään. Olemme todella iloisia avainkumppanuudesta."

Pauliina Halme, Partner Director, Eduix Oy

 

Kiinnostuitko avainkumppanuudesta? Tutustu avainkumppanuuden mahdollisuuksiin

Lisätietoja: