Siirry sisältöön

SKIPA Kiinteistöpalvelut ja Laurea aloittavat yhteistyön avainkumppaneina

SKIPA tarjoaa asiakkailleen isännöinti-, kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita.

SKIPAn ja Laurean edustajat tapasivat toukokuussa Leppävaaran kampuksella yhteistyön käynnistämisen merkeissä.

Laurea ja SKIPA Kiinteistöpalvelut Oy ovat käynnistäneet avainkumppanuusyhteistyön. SKIPA on ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto, jonka asiakkaana on noin 300 asiakasyhtiötä pääosin Espoon ja Kauniaisten alueelta. Vakituista henkilökuntaa yrityksessä työskentelee 50 henkeä.

Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 1971 Suvelan- ja Espoon keskuksen alueilta ja nykyisin palvelukohteita on myös mm. Muuralassa, Kauniaisissa, Tuomarilassa, Nöykkiössä, Vanttilassa, Kauklahdessa, Saunalahdessa ja Leppävaarassa.

SKIPA haluaa olla yhteiskunnallisesti vastuullinen toimija ja tehdä vahvaa yhteistyötä eri oppilaitoksien kanssa:

– Oppilaitosyhteistyön kautta yrityksellä on mahdollisuus vaikuttaa koko alan kehittymiseen koulutuksen syväkehittämisen kautta. Kun oppilaitoksissa annettu koulutus vastaa mahdollisimman paljon työelämän tarpeita, tulee opiskelijoiden siirtyminen työelämään jouhevammaksi, kuvailee yhteistyön lähtökohtia SKIPA Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Shabila Rautiainen.

Laurea-yhteistyöltä SKIPA odottaa tukea ja voimaa liiketoimintansa kehittämiseen. Yhteistyö oppilaitoksen ja sen opiskelijoiden kanssa tarjoaa uudenlaista resurssia kehitystyön suunnitteluun ja toteutukseen.

– Vaikka organisaatiossa resurssit ovat rajalliset, oppilaitosyhteistyön kautta saamme hyvin arvokasta osaamista oppilailta, joka tukee yrityksen vastuullista liiketoiminnan kehittämistä kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen, Shabila Rautiainen kuvailee.

Lisätietoja: