Siirry sisältöön

28. kansainvälinen eHealth2023 telelääketieteen konferenssi – ihmislähtöinen lähestymistapa eHealth ja digitaalisissa palveluissa

Suomen Telelääketiede ja eHealth seura järjestää yhteistyössä Laurean kanssa konferenssin, jonka tavoitteena on koota toimijat aiheen ääreltä yhteen.

Suomen Telelääketiede ja eHealth seura järjestää 12.-13.10.2023 yhteistyössä Laurean kanssa Tikkurilan kampuksella konferenssin, jonka tavoitteena on koota toimijat aiheen ääreltä yhteen. Konferenssissa käsitellään erilaisia teemoja ja tuodaan uusinta tietoa kansainvälisestä, pohjoismaisesta sekä kansallisesta digitaalisesta terveydenhuollon kehityksestä sekä ratkaisuista. Digitaalisten palveluiden tarjonnan laajetessa tarvitaan ihmislähtöistä tutkimustietoa ja kehittämisnäkökulmia, joita voidaan hyödyntää palveluiden suunnittelussa, kehittämisessä ja käyttöönotossa.

Oletko kiinnostunut ihmislähtöisestä digitaalisesta sosiaali- ja terveydenhuollon kehityksestä ja ratkaisuista? Oletko tehnyt tutkimusta tai kehittämishanketta näihin teemoihin liittyen? #eHealth 2023 konferenssi on hyvä mahdollisuus käydä vuoropuhelua kansainvälisesti alan uusimmista tutkimustuloksista ja kehittämishankkeista. 

Konferenssin Call for Abstracts on käynnissä ja jatkuu 31.5.2023 asti. Löydät siihen liittyen tarkemmat tiedot tästä linkistä

Konferenssi sisältää englanninkielisen ja suomenkielisen rinnakkaisohjelman. Se on suunnattu niin terveydenhuollon arjen ammattilaisille kuin tekniikan ja palveluiden kehittäjille. Tapahtumassa järjestettävät työpajat tarjoavat näköalapaikan uusien ratkaisujen käytännön soveltamisesta terveydenhuoltoon ja ihmisten arkeen. Kohtauspaikkana tapahtuma tarjoaa tuoretta tietoa niin lääkäreille, hoitohenkilökunnalle kuin hallinnosta, suunnittelusta ja koulutuksesta vastaaville. 

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin!

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumislinkin löydät Laurean tapahtumat sivustolta.

Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman projektipäällikkö Laureassa: 

Laura Tahvanainen, TKI-asiantuntija

laura.tahvanainen@laurea.fi

 

Uutista on päivitetty 22.5.2023.

Lisätietoja: