Siirry sisältöön

Tue tulevaisuutta - Lahjoita Laurealle

Laurea-ammattikorkeakoulu on ihmistä lähellä oleva yhteisö. Meillä opiskelijat oppivat yhdessä työelämän kanssa. Me uskomme, että yhdessä olemme enemmän. Yhdessä kumppaneidemme kanssa, aidossa ja tasavertaisessa vuorovaikutuksessa saamme aikaan parempia tuloksia ja kehitämme yhteistä osaamistamme.

Tue tulevaisuuden osaajien koulutusta

Lahjoittamalla Laurealle voimme yhdessä varmistaa entistä laadukkaamman koulutuksen lähes 8 000 opiskelijallemme. Samalla tuet myös kampuspaikkakuntiemme elinvoimaisuutta sekä vahvistat tulevaisuuden osaamista Uudellemaalle ja koko Suomelle. 

Laurea kouluttaa uusia osaajia sosiaali- ja terveysalalla, liiketaloudessa, matkailu- ja palveluliiketoiminnassa, turvallisuudessa, kauneudenhoitoalalla ja rikosseuraamusalalla. AMK-tasoisten tutkintojen lisäksi Laurea tarjoaa myös mahdollisuuksia kehittää osaamista useissa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa sekä suomeksi että englanniksi. Työelämäyhteyksiä korostavien koulutusten vaikuttavuudesta kertoo opiskelijoidemme hyvä työllistyminen valmistumisen jälkeen.

Lue vaikuttavuusraporttimme (pdf)

Lisätietoja Laureaa ohjaavista periaatteista löydät strategiastamme.

Kohdistamalla lahjoituksen koulutusalalle autat varmistamaan tulevaisuuden osaajien riittävyyden itsesi tai edustamasi organisaation kannalta tärkeillä aloilla. Autat tukemaan myös alueellista elinvoimaisuutta. Laurean opiskelijoiden läsnäolo on tärkeä osa kampuspaikkakuntiemme ja niiden lähialueiden elämää. 

Varainhankinnan tuottoja on tarkoitus käyttää opiskelumahdollisuuksien lisäämiseen ja opetuksen kehittämiseen. 

 

Tietoa keräysluvasta

  • Rahankeräysluvan saaja: Laurea-ammattikorkeakoulu Oy (1046216-1)
  • Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
  • Luvan numero ja myöntämisajankohta: RA/2020/781, 25.6.2020
  • Rahankeräystili: FI35 5000 0120 4747 61, OKOYFIHH
  • Rahankeräyksellä kerättävät varat käytetään ammattikorkeakoululain 4 §:n mukaisen toiminnan toteuttamiseen ja tukemiseen. Varoilla tuetaan ja toteutetaan ammattikorkeakoulun tehtäviä opetuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan ja aluekehitystoiminnan aloilla. Kerätyillä varoilla tuetaan edellä mainittujen toimintojen vaikuttavuutta perusrahoituksen lisänä. Kohteita ovat esimerkiksi opintojen tukemiseksi suoritettavat kehityshankkeet tai tukitoiminnot, ja opiskelijoiden tukeminen stipendein. Varoja kohdennetaan myös tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan toimintaedellytysten parantamiseen.
  • Käytännön toimeenpanija: Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Lisätietoja: