Siirry sisältöön

Ajankohtaista & tapahtumat

Tämä sivu kokoaa yhteen ajankohtaista uutisointia kiertotaloudesta ja kestävästä kehityksestä sekä tiedottaa Kiertotalous Living Labin tulevista tapahtumista.

Tulevat tapahtumat

Kiertotalous Living Labin virtuaaliset aamukahvit järjestetään kerran kuussa torstaisin kello 8.30-9.00. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiertotaloudesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu aamukahveille

6.6.2024  at 8.30-10.00 Transition Design, Zeynep Falay Von Flittner, Falay Design, session organized in collaboration with the Systems Change Finland

 

 Muut tapahtumat: 


7.6.2024 klo 9-12 SERkut-hankkeen Kaupunkien kiertotalous ja elektroniikan uusi elämä-seminaari Laurean Tikkurilan kampuksen Minna Canth Auditoriossa. Mukana on edustava kattaus SER-haasteen parissa operoivia toimijoita Ympäristöministeriöstä Elkeriin. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä 

Takaisin Kiertotalous Living Labin etusivulle

Lisätietoja:

Kestävä Laurea

Olemme määritelleet strategiassamme korkeakoulun valintoja ohjaavaksi teemaksi kestävän kehityksen. Tarkastelemme arvojemme mukaista vaikuttavuutta, vastuullisuutta ja avoimuutta laajasti YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kautta ja huomioimme kaikessa toiminnassamme niin ekologiset, sosiaaliset kuin taloudellisetkin vaikutukset.


Kestävä Laurea