Siirry sisältöön

Porvoon kampuksen yhteystiedot

Laurea Porvoo toimii Porvoo Campuksen tiloissa, joka edustaa uudenlaista oppimisen ja innovaatioiden monialaista keskittymää Porvoon länsirannalla.

Yhteystiedot

Taidetehtaankatu 1
06100 Porvoo

 

Aukioloajat

ma-ti klo  7.30 - 20.00
ke-pe klo 7.30 - 18.00
Arkipyhien aattoina noudatetaan perjantain aukioloaikaa.

Kesän aukioloajat
03.06.-14.06.2024 klo 07:30-15:00
17.06.-02.08.2024 kampus on suljettu
05.08.-09.08.2024 klo 07:30-15:00
12.08.2024 alkaen normaalit aukioloajat

 

Aulapalvelut

Porvoon kampuksen yhteyshenkilönä toimii yhteinen info, jota hoitaa Haaga-Helia ja Securitas.

040 4887444
porvooinfo@haaga-helia.fi

Opintotoimisto

09-8868 7600 
porvoo.info@laurea.fi
Laurean opintotoimistojen aukioloajat

Kirjasto

libporvoo@laurea.fi
Kirjaston yhteystiedot ja aukioloajat

Saapuminen ja pysäköinti

Porvoo Campuksella toimivat yhdessä Laurean ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulujen paikalliset yksiköt. Yhdessä yksiköt muodostavat noin 1300 opiskelijan monialaisen oppimisyhteisön. Campuksen toiminta perustuu avoimeen ja innovatiiviseen tapaan oppia ja opiskella. Opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä on moderni teknologia.

Ammattikorkeakoulujen lisäksi Porvoo Campuksella sijaitsee Porvoon kaupungin sivistystoimi ja sekä opiskelijaravintola Safkiss, joka tarjoaa lounas-, opiskelijalounas- ja kahvilapalveluita. 

Porvooseen pääset Helsingistä alle tunnissa linja-autolla ja autolla matka Helsingistä kestää reilut puoli tuntia. Pysäköintipaikkoja on varattu vierailijoille, Porvoo Campuksen opiskelijoille sekä henkilökunnalle (vain pysäköintiluvalla). Vierailijat saavat väliaikaisen, päivän voimassa olevan luvan Porvoo Campuksen infosta.

Taidetehtaankadun varrella olevat pysäköintipaikat ovat maksullisia. Kävelymatkan päässä sijaitsee lisää maksuttomia pysäköintipaikkoja, esim. S-Marketin edustalla olevalla hiekkakentällä, jonne ajetaan Hevosenkengänkadun kautta.

 

Oppimisympäristö ja kirjasto

Porvoonjoen länsirannalla sijaitseva Porvoo Campus on ainutlaatuisen suunnitteluprosessin tulos, johon ovat ottaneet osaa talon käyttäjät yhdessä talon suunnittelijoiden, arkkitehtien ja sisustajien kanssa. Tämä kampus on suunniteltu kohtaamisia ja oppimista varten. Tästä kertovat monikäyttöiset, muunneltavat, avoimet ja valoisat tilat sekä inspiroiva ja tarkkaan mietitty sisustus.
Siren arkkitehdit Oy:n suunnittelema ja Sistem Oy:n sisustama kampus edustaa uudenlaista ajattelua ja tilan käyttöä. Sekä itse toimintaa että tilan käyttöä kuvaavat avoimuus ja kohtaamiset, joilla halutaan edistää yhdessä oppimista ja osaamisen jakamista.

Porvoo Campuksen toimintaa kuvaa yhdessä oppiminen ja tekeminen työelämälähtöisissä hankkeissa. Campus on myös päivittäin avoinna yleisölle ja tarjoaa heidän käyttöön viihtyisän ravintolan, laajan ammattikirjaston sekä monia mukavia kohtaamispaikkoja.
Porvoo Campuksen toimintakonseptiin kuuluu läheinen yhteistyö elinkeinoelämän kanssa. Tämä yhteistyö konkretisoituu muun muassa yritysten ja yhteisöjen kanssa tehtävässä Nimikkotilayhteistyössä.

Porvoo Campus kirjasto on Laurea-ammattikorkeakoulun ja HAAGA-HELIA:n yhteinen kirjasto. Kokoelmassa on liiketalouden, matkailun ja terveysalan kirjallisuutta ja lehtiä. Käytössä on myös laaja ja monipuolinen opiskelua tukeva elektroninen kokoelma sekä langaton verkko. Porvoo Campus kirjasto on valoisa ja rauhallinen tila tietokoneineen. Opiskelijoille on tarjolla kampuksen eri kerroksissa on lukuisia ryhmätyöskentelytiloja, sekä toisessa kerroksessa on hiljaista työskentelyä varten erillinen työhuone.

Lue lisää Porvoon kampuksen koulutuksista ja palveluista