Siirry sisältöön

Projektijohtamisen tradenomiopinnot

Kiinnostaako sinua opiskella ja oppia aidoissa työelämän projekteissa?

Verkostoidu työelämän kanssa jo opiskeluaikana

Laurean Hyvinkään ja Tikkurilan kampuksilla voit opiskella liiketaloutta ainutlaatuisen projektiopiskelumallin (P2P) mukaisesti. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta projektityöskentelystä, sillä opinnot aloitetaan aina perehdyttävällä intensiiviviikolla, jossa käydään läpi yleisimmät työvälineet, ohjelmat ja käytännöt projektityöskentelyyn.
 
Koulutuksessa opiskelet projektitiimeissä asiantuntijaopettajien ohjauksessa.
Projektit toteutetaan oikeiden yhteistyökumppaniyritysten tarpeiden mukaan. 

Projekteja voivat olla esimerkiksi:

  • Sosiaalisen median markkinointiin liittyvät projektit
  • Kansainvälisessä yhteistyössä tehtävät projektit
  • Johtamiseen liittyvät projektit
  • Taloushallintoon liittyvät projektit

Jokaisessa projektissa opiskellaan käytännön työn lisäksi liiketalouden teoriaa. Projekteissa pääset harjoittelemaan viestintätaitoja työelämätilanteissa.

Laurean projektiopiskelumallilla voit erikoistua projektijohtamisen lisäksi myös esimerkiksi henkilöstöjohtamiseen, markkinointiin tai yrittäjyysosaamiseen. 

Projektijohtamisen taidot opitaan toimimalla käytännönläheisesti projektitiimeissä projektipäällikkönä. Tärkeä osa oppimista on myös se, että osa projekteista on kansainvälisiä ja englanninkielisiä, joissa työskennellään yhdessä vaihto-opiskelijoiden kanssa, joten opit toimimaan myös monikulttuurisissa tiimeissä. 

Projektiopiskelumalli (P2P) on opiskelijoiden keskuudessa pidetty opiskelumuoto. Projekteissa opit laajasti kaikki liiketalouden eri osa-alueet ja luot vahvat verkostot eri yritysten kanssa, joista on hyötyä urapolullesi, toimitpa siten valmistuttuasi liiketalouden asiantuntijana tai esimiehenä. Jos sinulla on oma yritys, tai haluat perustaa sellaisen, voit myös suorittaa lähes koko tradenomitutkintosi kehittäen omaa yritystäsi Hyvinkään kampuksella toimivan InnoVillan kautta.

Tutustu projekteissa opiskelevien opiskelijoiden blogeihin

Lisätietoja:

Opiskelijatarinoita ja -projekteja