Siirry sisältöön

Tradenomiksi-polku: aloita tradenomiopinnot jo Hyrian opintojesi aikana

Hyriassa voit liiketalouden opiskelijana suorittaa Laurea-ammattikorkeakoulun liiketalouden opintoja ammatillisen koulutuksesi loppuvaiheen aikana. Kun jatkat opintojasi Laurean liiketalouden koulutuksessa, sinulla on mahdollisuus sisällyttää aiemmin suorittamasi ammattikorkeakouluopinnot tradenomitutkintoosi

Miten se onnistuu käytännössä?

Jos liiketalouden alan ammattikorkeakouluopinnot Laureassa kiinnostavat, ole yhteydessä ja keskustele oman opinto-ohjaajasi kanssa. Laurean liiketalouden opinnot sovitaan osaksi Hyrian ammatillista perustutkintoasi oman opintosuunnitelmasi mukaisesti eli ne kasvattavat osaamispistekertymääsi myös Hyriassa. Suoritetuista ammattikorkeakouluopinnoista saat todistuksen.

Hyrian opiskelijoille tarjottavat Laurean liiketalouden opinnot alkavat syksyllä tai tammikuussa. Viimeisen Hyrian opiskeluvuotesi aikana suoritat 30 opintopistettä. Voit hakea tutkinnon suoritusoikeutta Laureassa, kun olet suorittanut 30 op määriteltyjä Laurean liiketalouden opintoja sekä toisen asteen tutkinnon.

Miten haen mukaan?

Kysy ja keskustele ensin oman opinto-ohjaajasi kanssa Laurean opinnoista ja niiden ajoituksesta. Hän neuvoo sinua hakeutumisessa. Opinnoista laaditaan aina kirjallinen opiskelusopimus. Opiskelusopimuksessa määritellään suoritettavat opinnot sekä aikataulu. Aloituspaikkoja on rajoitetusti, ja ne määritellään koulutuksittain vuosittain. Alla löytyvästä linkistä löydät esittelyä Laureassa suoritettavista liiketalouden opinnoista (30op). Opiskelu Laureassa vaatii päivittäistä läsnäoloa ja opiskelu tapahtuu työelämälähtöisissä projekteissa aihealueena liiketoiminta- ja yrittäjyysosaaminen.

Lue Laurean liiketalouden opinnoista >>

Taustaa

Laurea-ammattikorkeakoulu ja Hyria tarjoavat opiskelijoille väyläopintoja pilottikokeilumallina. Opiskelija voi suorittaa 30 opintopistettä ammattikorkeakouluopintoja Hyriassa opiskellessaan ja näin tutustua ammattikorkeakouluopintoihin Hyrian omien opintojensa ohella. Nämä opinnot sisällytetään hänen ammatilliseen perustutkintoonsa Hyriassa ja valmistuttuaan opiskelijalla on mahdollisuus hakea erillishaun kautta opiskelijaksi Laureaan ja jatkaa opintojaan Laureassa liiketalouden koulutuksessa, johon hänen väyläopinnot ovat liittyneet.

Lisätietoja: