Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta
Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta on Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman rahoittama kolmivuotinen hanke, joka käynnistyi kesällä 2011. Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta –hanke tähtää Uudenmaan alueen lähiruoka-liiketoiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on kasvattaa Uudenmaan alueen lähiruokatarjontaa ja parantaa lähiruoan näkyvyyttä ja tunnistettavuutta alueella. Hankkeessa tuetaan lähiruokayrittäjien liiketoimintavalmiuksien ja verkostoyhteistyön kehittämistä.
- Toteutusaika:1.5.2011 - 31.12.2014
- Rahoittaja:
- Tutkimusohjelma:
- Projektityyppi:Kansallinen TKI
- Teemat:
- Projektipäällikkö:Susanna Ahonen
Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta on Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman rahoittama kolmivuotinen hanke, joka käynnistyi kesällä 2011. Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta –hanke tähtää Uudenmaan alueen lähiruoka-liiketoiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on kasvattaa Uudenmaan alueen lähiruokatarjontaa ja parantaa lähiruoan näkyvyyttä ja tunnistettavuutta alueella. Hankkeessa tuetaan lähiruokayrittäjien liiketoimintavalmiuksien ja verkostoyhteistyön kehittämistä.