Siirry sisältöön

Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta

Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta on Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman rahoittama kolmivuotinen hanke, joka käynnistyi kesällä 2011. Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta –hanke tähtää Uudenmaan alueen lähiruoka-liiketoiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on kasvattaa Uudenmaan alueen lähiruokatarjontaa ja parantaa lähiruoan näkyvyyttä ja tunnistettavuutta alueella. Hankkeessa tuetaan lähiruokayrittäjien liiketoimintavalmiuksien ja verkostoyhteistyön kehittämistä.

  • Toteutusaika:1.5.2011 - 31.12.2014
  • Rahoittaja:
  • Tutkimusohjelma:
  • Projektityyppi:Kansallinen TKI
  • Teemat:
  • Projektipäällikkö:Susanna Ahonen

Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta on Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman rahoittama kolmivuotinen hanke, joka käynnistyi kesällä 2011.  Kestävää liiketoimintaa lähiruoasta –hanke tähtää Uudenmaan alueen lähiruoka-liiketoiminnan kehittämiseen.  Tavoitteena on kasvattaa Uudenmaan alueen lähiruokatarjontaa ja parantaa lähiruoan näkyvyyttä ja tunnistettavuutta alueella.  Hankkeessa tuetaan lähiruokayrittäjien liiketoimintavalmiuksien ja verkostoyhteistyön kehittämistä.