Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kanssa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue organisaationa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee noin 5 400 asiantuntijaa ja ammattilaista. 

Yhteistyö Laurean kanssa

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue on mukana kumppanina mm. Laurean Lempeä Hoiva -hankkeessa. Hyvinvointialue tarjoaa myös Laurean opiskelijoille harjoittelu- ja työmahdollisuuksia sekä yhteisiä projekteja.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue (VAKE) järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut noin 280 000 asukkaalle. Lisäksi pelastustoimen palvelut tuotetaan Vantaan ja Keravan lisäksi Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle eli yhteensä noin 470 000 asukkaalle. 

Hyvinvointialueella työskentelee noin 5 400 asiantuntijaa ja ammattilaista kuudella eri toimialalla: lasten, nuorten ja perheiden palvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut, vanhusten palvelut, terveydenhuollon palvelut, konsernipalvelut sekä Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.  

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue käynnisti toimintansa vuoden 2023 alussa ja yhteistyötä Laurean kanssa on tehty toiminnan alusta lähtien. Yhteistyön tiivistäminen avainkumppanuuden kautta oli luontevaa jatkoa tälle:  

– Meille hyvinvointialueella on tärkeää olla läsnä tulevaisuuden ammattilaisten keskuudessa jo opiskelujen aikana ja tukea heitä myös uran alkumetreillä, kuvailee yhteistyön lähtökohtia HR-päällikkö Tiia Rouhiainen. 

VAKE haluaa tarjota Laurean opiskelijoille monipuolisia harjoittelu- ja työmahdollisuuksia ja näin edistää hyvinvointialueen vetovoimaisuutta opiskelijoiden keskuudessa. Samoin opiskelijoille halutaan antaa mahdollisuuksia päästä oppimaan ja hyödyntämään osaamistaan erilaisissa työelämäprojekteissa. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: