Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Unileverin kanssa

Unilever yrityksenä

Unilever Suomi on osa maailman johtaviin kuluttajatuoteyrityksiin kuuluvaa Unileveriä, joka toimii yli 190 maassa ympäri maailman. Maailmanlaajuisesti Unilever työllistää yli 160 000 henkilöä ja arviolta 2,5 miljardia ihmistä käyttää sen tuotteita vuosittain.

Avainkumppaniyhteistyön tuloksia

Laurean opintojaksoilla on kehitetty ratkaisuja Unileverin toimeksiantoihin. Unilever haluaa uusia ideoita erityisesti kestävän kehityksen mukaisen arjen ratkaisuihin. 

Avainkumppanivideo Unilever

Suomessa Unileverin pääkonttori toimii Helsingissä, jossa myynnin, markkinoinnin, logistiikan sekä erilaisten tukitoimintojen tehtävissä työskentelee noin 100 henkilöä. 

Avainkumppanuudesta Laurean kanssa Unileverillä vastaa Talent & Recruitment Advisor Tiia Autio. Hänen työnkuvaansa kuuluvat mm. rekrytointi sekä työnantajamielikuvan kehittäminen Suomessa.

-    Avainkumppanuuden myötä me haluamme luoda entistä parempaa kontaktipintaa opiskelijoihin. Opiskelijoilla on uusinta oppia ja nykyaikaisia näkemyksiä, joista me haluamme hyötyä, Autio kuvailee.

-    Samalla haluamme myös avata Laurean eri alojen opiskelijoille mahdollisuuksia työelämässä.

Unileverilta löytyy myös harjoittelupaikkoja, joissa opiskelijat voivat hankkia laaja-alaisesti kokemusta niin keittiöstä kuin myynnistä ja markkinoinnista.

Keskeisessä roolissa Laurean ja Unileverin yhteistyön syntymisessä on ollut Laureasta vuonna 2017 restonomiksi valmistunut Sami Lamminaho, joka työskentelee Unilever Food Solutionsilla Culinary Experttinä eli keittiöasiantuntijana. Työssään hän palvelee mm. reseptien ja ratkaisujen kehityksessä Unileverin asiakkaita julkisella sektorilla sekä elintarviketeollisuudessa.

-    Laureassa opinnoissa kaikkein mielenkiintoisimpia ja arvokkaimpia olivat aidot projektit yrityskumppaneiden kanssa. Tämä kokemus oli taustalla, kun lähdimme tiivistämään opiskelijayhteistyötä Laurean kanssa, Lamminaho sanoo.

Yhteistyön tuloksia

Lisätietoja: