Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Transmerin kanssa

Transmeri yrityksenä

Transmeri on kasvava kotimainen perheyritys, joka kuuluu Transmeri-konserniin. Yritys on perustettu vuonna 1928. Transmeri on maahantuonut ja markkinoinut huippubrändejä jo yli 96 vuoden ajan. 

 

 

Yhteistyö Laurean kanssa

Transmeri tekee yhteistyötä Laurean eri koulutusten, kuten liiketalouden ja kauneudenhoitoalan, kanssa.

Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi kosmetiikkaa ja päivittäistavaratuotteita Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Maahantuonnin lisäksi Transmerilla on valikoimassaan myös mm. kotimaassa valmistettuja omia brändejä. Yritys on perustettu vuonna 1928.

Transmeri on maahantuonut ja markkinoinut huippubrändejä jo yli 96 vuoden ajan. Yrityksen edustamia brändejä ovat esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnetut kosmetiikan brändit Chanel ja Guerlain. Maahantuonnin lisäksi Transmerilla omia brändejä, kuten kauneudenhoito- ja asustebrändi Ibero ja täysin kotimaassa valmistetut TAIKA, Biozell, Lemon Juice & Glyserine ja Medisoft. 

Transmeri on osa Transmeri-konsernia ja tänä päivänä yritys työllistää noin 100 henkeä. Transmerin henkilökunta työskentelee pääasiassa erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.  

Avainkumppanuusyhteistyössä Laurean kanssa Transmeri haluaa tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työelämään toimialallaan sekä kuulla opiskelijoiden kautta viimeisimpiä oppeja.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: