Siirry sisältöön

Laurea ja Transmeri käynnistivät avainkumppanuusyhteistyön

Oy Transmeri Ab maahantuo ja markkinoi kosmetiikkaa ja päivittäistavaratuotteita Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Maahantuonnin lisäksi Transmerilla on valikoimassaan myös mm. kotimaassa valmistettuja omia brändejä.

Transmeri ja Laurean edustajat tapasivat Tikkurilan kampuksella. Kuvassa Transmerin Business Unit Manager Liisa Torenius (3. vasemmalta) sekä vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö Taru Karlsson (4. vasemmalta).

Laurea ja Oy Transmeri Ab ovat käynnistäneet yhteistyön avainkumppaneina. Transmeri on suomalainen perheyritys, joka maahantuo ja markkinoi kosmetiikkaa ja päivittäistavaratuotteita Suomessa, Baltiassa ja Ruotsissa. Maahantuonnin lisäksi Transmerilla on valikoimassaan myös mm. kotimaassa valmistettuja omia brändejä. Yritys on perustettu vuonna 1928.

Transmeri on maahantuonut ja markkinoinut huippubrändejä jo yli 96 vuoden ajan. Yrityksen edustamia brändejä ovat esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnetut kosmetiikan brändit Chanel ja Guerlain. Maahantuonnin lisäksi Transmerilla omia brändejä, kuten kauneudenhoito- ja asustebrändi Ibero ja täysin kotimaassa valmistetut TAIKA, Biozell, Lemon Juice & Glyserine ja Medisoft. 

Transmeri on osa Transmeri-konsernia ja tänä päivänä yritys työllistää noin 100 henkeä. Transmerin henkilökunta työskentelee pääasiassa erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.  

Avainkumppanuusyhteistyössä Laurean kanssa Transmeri haluaa tarjota opiskelijoille mahdollisuuden tutustua työelämään toimialallaan sekä kuulla opiskelijoiden kautta viimeisimpiä oppeja: 

- Yhteistyö opiskelijoiden kanssa merkitsee meille uusia ideoita ja tuoreita näkemyksiä, kuvailee käynnistyvää avainkumppanuutta Transmerin vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö Taru Karlsson 

- Yrityksenä me Transmerillä haluamme toimia myös vastuullisena työnantajana tulevaisuuden tekijöille ja olla kehittämässä alaa. 

Käynnistyneen yhteistyön myötä Transmeri voi tarjota myös Laurean opiskelijoille monipuolisia tehtäviä niin työharjoitteluissa kuin projekteissakin.  

Laurean ja Transmerin yhteistyö on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Avainkumppanuudesta Laureassa vastaava avainkumppanuuspäällikkö Timo Kiippa on innostunut käynnistyneestä yhteistyöstä: 

- Kumppanuus Transmerin kanssa tarjoaa mahdollisuuksia monialaiseen yhteistyöhön. Jo nyt on yhteistä toimintaa käynnistynyt eri koulutusaloilla, kuten kauneudenhoitoalalla ja liiketaloudessa, Kiippa kertoo.  

Lisätietoja: