Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Ramirentin kanssa

Ramirent yrityksenä

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa 287 toimipistettä yhdeksässä maassa. Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan

Yhteistyö Laurean kanssa

Ramirentin kanssa yhteistyötä on tehty mm. opiskelijaprojekteissa.

Tutustu Ramirenttiin

Suomessa vuonna 1955 toimintansa aloittanut Ramirent-konserni toimii tänä päivänä yhdeksässä maassa Pohjoismaissa sekä Keski- Euroopassa ja Baltiassa. Suomessa Ramirent palvelee 60 rakennuskonevuokraamonsa kautta niin rakennusalaa kuin teollisuutta ja julkista sektoriakin. Koneiden ja laitteiden lisäksi palveluiden rooli on Ramirentin toiminnassa vahvasti kasvanut. 

- Vihreä siirtymä ja kiertotalouden ratkaisut ovat meillä Ramirentilla toiminnan ytimessä, tiivistää Senior Advisor Mika Eskola Ramirentilta. 

- Koneiden vuokraaminen on ekologista, kun asiakas käyttää konetta vain sen, mitä tarvitsee. Näin ollen pystymme palveluillamme jopa pienentämään asiakkaamme hiilijalanjälkeä, Eskola jatkaa. 

Tänä päivänä Ramirent on osa ranskalaista perheyritystä Loxamia. Maailmanlaajuisesti toimiva konevuokrauskonserni Loxam on alallaan Euroopan suurin ja maailmanlaajuisesti neljänneksi suurin. Kansainvälisenä yrityksenä Ramirent voikin tarjota työntekijöilleen näköalapaikan globaalin palvelutuotantoon.

Ramirentin uramahdollisuudet ovat myös Laurean kanssa tehtävän avainkumppaniyhteistyön ytimessä. Ramirent elää monen muun organisaation tavoin keskellä osaajapulaa ja yrityksessä toivotaan Laurean opiskelijoiden kiinnostuvan Ramirentistä tulevaisuuden työpaikkana. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: