Siirry sisältöön

Avainkumppanuus MediMattressin kanssa

MediMattress yrityksenä

Potilasturvallisuus, hoitohenkilökunnan ja omaishoitajien työn helpottaminen sekä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tukeminen ovat MediMattressin liiketoimintojen keskiössä. 

MediMattress Oy siirtyi vuonna 2020 emoyhtiö Carital Oy:n kanssa brittiläisen Direct Healthcare Group -ryhmän omistukseen. Direct Healthcare Group on nopeasti kasvava eurooppalainen painehaavoja ennaltaehkäisevien ja hoitavien tuotteiden sekä potilassiirtoihin ja istumisratkaisuihin keskittyvä valmistaja.

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyötä on suunniteltu Laurean eri alojen koulutusten ja opiskelijoiden kanssa. 

Avainkumppanimme MediMattress

MediMattress Oy valmistaa painehaavojen ehkäisyyn ja hoitoon suunniteltuja lääkinnällisiä laitteita, joiden vaikuttavuus on osoitettu vahvalla tieteellisellä tutkimusnäytöllä. Tuoteryhmiin kuuluvat erikoispatjat, siirtosuojat sekä muut vaativissa terveydenhuollon ja kotihoidon ympäristöissä hoitoa tukevat tuotteet.

MediMattressin liiketoimintojen keskiössä on potilasturvallisuus, ennaltaehkäisevän terveydenhuollon tukeminen sekä hoitohenkilökunnan ja omaishoitajien työn helpottaminen. Kaiken lähtökohtana on tavoite löytää potilaalle vaikuttavin, turvallisin ja kustannustehokkain painehaavoja ehkäisevä ja potilaan liikuntakykyä ylläpitävä ratkaisu.

Nykyiset sairaanhoitaja- ja fysioterapeuttiopiskelijat ovat tulevaisuuden työntekijöitä, joilla on käytössä viimeisintä tietoa käytäntöön vietäväksi. Alkava avainkumppanuus luo MediMattressille mahdollisuuden jakaa yhä enemmän Sipposen sanoin ”tietoa ja tuskaa” painehaavoista – vain sillä tavalla asioita saadaan edistymään.

Painehaavat itsessään vaarantavat potilaan elämän. Painehaavoja ehkäisevien vaikuttavimpien lääkintälaitteiden käyttö parantaa potilasturvallisuutta ja pienentää lyhyelläkin aikavälillä terveydenhuollon kustannuksia merkittävästi.

Avainkumppanuuden myötä MediMattress on valmis lisäämään koulutusten määriä ja tekemään koulutuksellista yhteistyötä Laurean kanssa sen tarjoamissa tutkintokoulutuksissa ja täydennyskoulutuksissa.

–  Tämä osoittaa, että Laurealla ja MediMattressilla on sama tahtotila edistää ja tukea suomalaista terveydenhuoltoa, MediMattressin myyntijohtaja Henna Sipponen toteaa.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: