Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Luonan kanssa

Luona yrityksenä

Luonassa tehdään arjen sote-työtä yhdessä kuntien, maakuntien, valtion, sairaanhoitopiirien, yksityisten terveydenhuollon toimijoiden ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Vastuullisen, läpinäkyvän ja yhdessä kehitettävän toiminnan tavoitteisiin kuuluu tuottaa palvelut vaikuttavasti ja kestävästi.

Yhteistyö Laurean kanssa

Luona osallistui Laurean UraFest-rekrytointitapahtumaan keväällä 2023. Yhteistyötä on tehty monipuolisesti myös harjoitteluissa, opintojaksoilla ja opinnäytetöissä.

Kotimainen Luona on osa Bravedo-yhteisöä ja yritys työllistää eri puolilla Suomea kaikkiaan noin 550 työntekijää. Vuonna 2014 perustetulla Luonalla on kolme liiketoiminta-aluetta: etäterveyspalvelut, sosiaalipalvelut ja vastaanottopalvelut.

Etäterveyspalvelut on hoidon tarpeen arviointia, sosiaalipalveluihin kuuluu yleinen palveluneuvonta, ikäihmisten palvelut sekä asumispalvelut. Vastaanottokeskuksia Luonalla on pääkaupunkiseudulla Helsingin, Vantaan, Keravan ja Espoon alueilla.

Lähtökohtana yhteistyöhön Laurean kanssa Luonalla oli halu tiivistää yhteyttä sosiaali- ja terveysalan koulutuksen ja opiskelijoiden kanssa:

- Me Luonassa teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä ja myös oppilaitosyhteistyö on tässä merkittävässä roolissa, kuvailee Laurea-yhteistyöstä vastaava Luonan HR-asiantuntija Heidi Matikainen.

- Ensinnäkin haluamme tarjota opiskelijoille, tuleville alan ammattilaisille, näköalapaikkoja työhön sote-alalla ja Luonassa. Toisaalta oppilaitosyhteistyön kautta myös me haluamme olla alan koulutuksen aallonharjalla ja saada yhteistyön kautta meille uusia näkökulmia. 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: