Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Citrus Groupin kanssa

Citrus Group yrityksenä

Citrus Groupin ydintoiminta keskittyy kolmeen tytäryhtiöön: asiantuntija-, ohjelmistokehitys- ja -robotiikkapalveluihin erikoistunut Citrus Solutions Oy, hankinnan alan ammattilaisille palveluita ja työkaluja tarjoava Noventia Oy sekä lakiteknologiaan ja -asiointiin keskittynyt alustapalvelu Lawder Oy.

Konsernin palveluksessa työskentelee yhteensä noin viisikymmentä työntekijää. Citrus Groupin toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Yhteistyö Laurean kanssa

Ensimmäinen Laurean ja Citrus Groupin yhteinen opiskelijaprojekti käynnistyi syksyllä 2022.

Laurean ja Citrus Groupin käytännön avainkumppanuusyhteistyö on käynnistynyt jo yhteisen opiskelijaprojektin myötä. Toimitusjohtaja Markku Karas kertoo, että he odottavat innolla pääsevänsä tarjoamaan erilaisia haasteita ja kehitysprojekteja Laurean opiskelijoille.

-          Uskomme, että saamme opiskelijoilta paljon innokkaita kehitysideoita ja hyviä huomioita, joilla parannamme palveluitamme, hän jatkaa.

Yhteisten kehittämisprojektien lisäksi Citrus Group haluaa yhteistyön myötä myös tutustua tulevaisuuden osaajiin ja tarjota töitä niin opiskelujen ohessa kuin valmistumisen jälkeenkin. Konserni tarjoaa mahdollisuuksia monen eri alan osaajille ohjelmistokehityksestä hankinta- ja lakiosaamiseen.

-       Yhteistyö Laurean ja opiskelijoiden kanssa merkitsee meille sitä, että voimme olla mukana tarjoamassa mahdollisuuksia ja oppia tulevaa varten tulevaisuuden työkavereillemme, Karas tiivistää.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: