Siirry sisältöön

CGI yrityksenä

Yli 3 800 CGI:läistä Suomessa ja 90 500 maailmalla auttaa asiakkaitaan menestymään. CGI:n tavoitteena on luoda yhdessä kestävämpää ja sujuvampaa arkea innovatiivisten ja käyttäjäystävällisten ratkaisujen avulla.

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyön ytimessä on kyberturvallisuuden koulutuksen kehittäminen ja CGI:n tarjoamien uramahdollisuuksien tekeminen tutuksi Laurean opiskelijoille. CGI oli mukana myös Laurean UraFest-rekrytointitapahtumassa esittelemässä työ- ja harjoittelupaikkoja. 

Olemme yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. Vahva kokemus eri toimialoilta sekä konkreettisiin tuloksiin tähtäävä lähestymistapamme auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita onnistumaan digitaalisessa muutoksessa ja saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. 

Meillä on Suomessa 3 800 työntekijää yli 160 paikkakunnalla ja aluetoimistot 11 paikkakunnalla. Globaalisti toimipisteitä on yli 400. Olemme asiakkaillemme paikallisesti läsnä, mutta tarjoamme käyttöön globaalit resurssit. 

Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisemme keskiössä. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa kumppanuutta digitalisaatiomatkalle ja liiketoiminnan kehittämiseen.

CGI:n ja Laurean avainkumppanuusyhteistyön lähtökohtana on halu tiivistää yhteistyötä kyberturvallisuuden koulutuksen ja opiskelijoiden kanssa:

Yhteistyön kautta CGI:n tavoitteena on tuoda Laurean opiskelijoille tietoa siitä, millaista on työskennellä CGI Suomen kyberturvallisuuspuolen huipputiimissä. CGI haluaa myös olla mukana vaikuttamassa kyberturvallisuusalan koulutukseen ja sitä kautta varmistaa tulevaisuuden kyberturvan asiantuntijoiden osaamisen.

Tavoitteena CGI:llä on luoda yhteistyötä, joka hyödyttää niin opiskelijoita kuin CGI:tä työnantajana. CGI haluaakin tarjota Laureasta valmistuneille mahdollisuuksia kehittyä kyberturvallisuuden asiantuntijoiksi, mutta myös saada uusien osaajien kautta uudenlaista näkökulmaa toimintaansa.

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: