Siirry sisältöön

Laurean ja CGI:n avainkumppanuus tiivistää yhteistyötä kyberturvallisuuden koulutuksessa

CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä.

Laurean ja CGI:n edustajat tapasivat Tikkurilan kampuksella.

IT-palveluyritys CGI Suomi Oy on käynnistänyt avainkumppanuusyhteistyön Laurean kanssa. Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Suomessa CGI:llä on yli 3 800 työntekijää ja maailmanlaajuisesti yli 90 000.

CGI:n tavoitteena on auttaa yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita onnistumaan digitaalisessa muutoksessa ja saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. CGI palvelee asiakkaitaan esimerkiksi pilvipalveluiden, dataohjatun liiketoiminnan, tekoälyn, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä tietoturvan ja kyberturvallisuuden alueilla.

Erityisesti juuri kyberturvallisuus onkin aihe, joka yhdistää CGI:tä ja Laureaa. Avainkumppanuusyhteistyön lähtökohtana on ollut CGI:n halu tiivistää yhteistyötä kyberturvallisuuden koulutuksen ja opiskelijoiden kanssa.

Yhteistyön kautta CGI:n tavoitteena on tuoda Laurean opiskelijoille tietoa siitä, millaista on työskennellä CGI Suomen kyberturvallisuuspuolen huipputiimissä. CGI haluaa myös olla mukana vaikuttamassa kyberturvallisuusalan koulutukseen ja sitä kautta varmistaa tulevaisuuden kyberturvan asiantuntijoiden osaamisen.

Tavoitteena CGI:llä on luoda yhteistyötä, joka hyödyttää niin opiskelijoita kuin CGI:tä työnantajana. CGI haluaakin tarjota Laureasta valmistuneille mahdollisuuksia kehittyä kyberturvallisuuden asiantuntijoiksi, mutta myös saada uusien osaajien kautta uudenlaista näkökulmaa toimintaansa.

CGI palkkaa vuosittain opiskelijoita ja vastavalmistuneita, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä IT-alan ammattilaisiksi. Uransa alussa oleville tarjolla on harjoittelupaikkoja sekä erilaisia junior-rooleja ympäri vuoden. CGI Suomi Oy tarjoaa työnantajana monipuolisia mahdollisuuksia uralle. Tavoitteena on rakentaa parempaa maailmaa IT:n avulla – toisiaan tukien.

Lisätietoja: