Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Baronan kanssa

Barona yrityksenä

Barona työllistää vuosittain yli 30 000 eri alan työntekijää asiakkailleen ja omiin yhtiöihin. Barona uudistaa työelämää laaja-alaisilla henkilöstön ja yritysten kasvua tukevilla palveluilla, joihin kuuluvat mm. rekrytointi, henkilöstövuokraus, työkykypalvelut, ulkoistusratkaisut sekä työelämäkoulutukset ja -valmennukset.

Yhteistyö Laurean kanssa

Barona on toiminut toimeksiantajana useissa projekteissa sekä AMK- että YAMK-koulutusten opiskelijoiden kanssa mm. liiketoimintamuotoiluun liittyen. 

Avainkumppanimme Barona

Laurean avainkumppani Baronasta on yli 20 vuoden aikana rakentunut henkilöstöpalveluyritysten markkinajohtaja ja on yksi Suomen 10:stä suurimmasta työnantajasta. Barona työllistää vuosittain 30 000 ihmistä.

Uusi avainkumppanimme uudistaa työelämää laaja-alaisilla työvoiman ja yritysten kasvua tukevilla ratkaisuilla, joihin kuuluvat mm. asiantuntija- ja konsultointipalvelut, teknologiavetoiset kokonaisratkaisut sekä työelämään liittyvät, työllistämisen kaikki muodot kattavat palvelut.

Barona halusi lähteä mukaan avainkumppanuuteen, sillä kumppanuusmalli vakutti uudelta, innovatiiviselta ja työelämälähtöiseltä.

- Laurea ammattikorkeakoulu on mielestämme hyvin työelämälähtöinen, edelläkävijä ja joustava kumppani, joka sopii uuteen strategiaamme erinomaisesti, Baronalta kommentoidaan kumppanuutta.

Työelämän ja rekrytoinnin asiantuntijana Barona tarjoaa opiskelijoille paljon vinkkejä, tietoa ja muuta hyödyllistä sisältöä blogeissaan. Aiheina on muun muassa LinkedInin hyödyntäminen, neuvot työhaastattelua varten sekä tietoa eri toimialojen mahdollisuuksista. 

Tutustu Baronan blogikirjoituksiin työnhakuun liittyen 

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: