Siirry sisältöön

Yhteishaku on taas täällä – Laureassa tarjolla 1125 opiskelupaikkaa

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku on käynnissä 28.8.–11.9.

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa jälleen ja Suomen vetovoimaisimmassa ammattikorkeakoulussa Laureassa on tarjolla todella monipuolisia opiskelumahdollisuuksia. Yhteishaussa 28.8.–11.9. on mukana niin suomen- kuin englanninkielisiä koulutuksia eri koulutusaloilta ja eri kampuksilta. Samoin tarjolla on niin AMK- kuin ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavia koulutuksia.

Opiskelupaikkoja Laurean koulutuksissa on nyt yhteishaussa jaossa kaikkiaan 1125. Näistä AMK-koulutuksissa on tarjolla 915 kappaletta ja YAMK-koulutuksissa 210.

Myös toteutusmuodoissa on valinnanvaraa; valtaosa syksyn yhteishaussa mukana olevista koulutuksista toteutetaan Laureassa joustavina monimuoto-opintoina. Sen lisäksi tarjolla on myös perinteisinä päiväopintoina sekä kokonaan verkossa toteuttavia opintoja.

Uudet YAMK-koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin

Laurean ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavista koulutuksista löytyy tässä syksyn yhteishaussa kaksi kokonaan uutta koulutusta: työhyvinvoinnin johtaminen sosiaali- ja terveysalalla sekä Development and Management of Cosmetics Expertise. Molemmat pohjautuvat vahvasti työelämän tarpeisiin.

Englanninkielinen Development and Management of Cosmetics Expertise -YAMK-koulutus on lajissaan Pohjoismaiden ensimmäinen. Laureassa on jo vuodesta 2018 voinut opiskella Suomen ainoassa kauneudenhoitoalan YAMK-koulutuksessa. Nyt ylempään korkeakoulututkintoon johtava koulutus tulee tarjolle myös englanninkielisenä. Lähtökohtana uuden, englanninkielisen koulutuksen käynnistämisessä on ollut kosmetiikka-alan kansainvälisyys.

Työhyvinvoinnin johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -YAMK-koulutus puolestaan pyrkii vastaamaan ajankohtaiseen ja merkittävään haasteeseen; miten sosiaali- ja terveysalalla työhyvinvointia voidaan kehittää ja siten vahvistaa alan veto- ja pitovoimaa. Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat kehittää tutkimus-, kehittämis- ja johtamisosaamistaan työhyvinvoinnin johtamisen asiantuntijoina.

Yhteishaku käynnissä 11.9. saakka

Nyt syksyn yhteishaussa haettavana olevat koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2025.

Koulutuksiin haetaan osoitteessa Opintopolku-palvelussa ja hakuaika päättyy keskiviikkona 11.9.2024 klo 15.00.