Siirry sisältöön

Mehiläinen on Laurean uusi avainkumppani

Yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Mehiläinen on Laurean uusi avainkumppani.

Laurean ja Mehiläisen edustajat tapasivat Tikkurilan kampuksella. Kuvassa Reetta-Maija Koskinen, rekrytointipäällikkö (2. vasemmalta), Heidi Koponen, HR-asiantuntija (3. vasemmalta) ja Anu Kolari, johtaja henkilöstön kehitys (4. vasemmalta).

Mehiläinen, toimii Suomessa, Virossa, Ruotsissa ja Saksassa ja työllistää yli 37000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Mehiläinen on alansa arvostettu toimija jo yli sadan vuoden kokemuksella. Yritys palvelee vuosittain 2,1 miljoonaa asiakasta sen 840 toimipisteellä.

Mehiläinen on tehnyt yhteistyötä Laurean kanssa jo aiemmin muun muassa opiskelijoiden harjoitteluiden osalta. Nyt käynnistynyt avainkumppanuus mahdollistaa entistä tiiviimmän ja monipuolisemman yhteistyön. Lisäksi Mehiläisellä odotetaan avainkumppaniyhteistyön kasvattavan yrityksen tunnettuutta opiskelijoiden keskuudessa.

-Yhteistyön avulla voimme tulla tutuksi eri alojen opiskelijoille jo opintojen alusta lähtien, ja samalla tuoda näkyväksi erilaisia ja monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksiamme Mehiläisessä, sanoo HR-asiantuntija Heidi Koponen.

Avainkumppaniyhteistyön kautta Mehiläinen voi tuoda Laurean opiskelijoille työelämän näkökulmaa oppien samalla myös itse uutta opiskelijoilta.

-Toivomme yhteistyötä, jonka avulla voimme tuoda työelämän näkökulmaa opiskelijoille sekä vastaavasti oppia paljon uutta opiskelijoilta esimerkiksi projektiyhteistöiden kautta.

Laurean opiskelijoille Mehiläinen voi tarjota kattavasti laadukkaita työ- ja harjoittelumahdollisuuksia eri aloilta. Lääkärikeskusten ja sairaalojen lisäksi Mehiläinen työllistää ammattilaisia esimerkiksi omissa tukipalveluissa sekä yksiköissä, jotka ovat osana julkista terveydenhoitoa.

-Terveydenalan ammattiryhmien lisäksi tarjoamme työ- ja harjoittelumahdollisuuksia myös tukipalveluissamme esimerkiksi tradenomiopiskelijoille. Meillä pääsee hyödyntämään laajasti opintojen aikana kertynyttä osaamista sekä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista, jonka tavoitteena on olla sosiaali- ja terveysalan halutuin työpaikka. Oppilaitosyhteistyön ollessa Mehiläisellä tärkeää, yrityksessä halutaan panostaa opiskelijoiden hyvään ja laadukkaaseen harjoittelukokemukseen.

-Tavoitteenamme on olla työpaikkana tunnettu erinomaisesta laadusta, mielenkiintoisista työtehtävistä ja parhaista ihmisistä. Samalla Mehiläisen tavoitteena on olla työpaikka, jossa jokaisella on hyvä olla. 

Lisätietoja: