Siirry sisältöön

Perustietoja

Kohderyhmä: Tapahtuma- ja majoitusliiketoiminnan ammattilaiset sekä alasta kiinnostuneet. Koulutukset on suunnattu henkilöille, jotka eivät ole tutkinto-opiskelijoina samanaikaisesti.

Koulutuksen hinta: Kaikki koulutukset ovat osallistujalle maksuttomia

Ajoitus: Koulutuksia toteutetaan 2023-2024, seuraavat koulutukset löydät ajankohtaisista uutisistamme

Limelight-koulutuksissa perehdytään tapahtumien ja majoitusalan tulevaisuuteen erilaisista näkökulmista: ennakointia, tapahtumamuotoilua, asiakaskokemuksen kehittämistä, digikyvykkyyttä, vastuullisuustoimia, palvelumuotoilua.

Monipuolinen tarjonta antaa osallistujille mahdollisuuden valita juuri itseä kiinnostavat aiheet. Voit osallistua yksittäiseen koulutukseen tai koko koulutussarjaan.

Tutustu koulutuksiin

Laurea-ammattikorkeakoulun organisoiman Limelight –hankkeen tavoitteena on yritysten liiketoiminnan kehittäminen pandemia-ajan jälkeisten vaatimusten mukaisesti sekä henkilöstön osaamisen vahvistaminen ja kehittäminen. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Lue lisää Limelight -hankkeesta Laurea Journalista

Liity postituslistallemme!

Uutiskirjeen tilaus

 

Liity avainkumppaniksi!

Avainkumppanuus Laurean kanssa

Avainkumppanuuus Laurean kanssa takaa yrityksellesi laaja-alaisen ja systemaattisen yhteistyön mm. opiskelijaprojektien, rekrytointiyhteistyön ja näkyvyyden kautta.

Tutustu avainkumppanuusmalliin!

Lisätietoja: