Siirry sisältöön

Empowering a Pan-European Network to Counter Hybrid Threats

Empowering a Pan-European Network to Counter Hybrid Threats (EU-HYBNET) on ensimmäinen eurooppalainen hanke, joka keskittyy juuri hybridiuhkiin varautumiseen ja niiden torjuntaan sekä alan eurooppalaisen verkoston kehittämiseen ja rakentamiseen. Laurea-ammattikorkeakoulun koordinoima hanke käynnistyi keväällä 2020. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa eurooppalaisten toimijoiden kykyä toimia hybridiuhkia vastaan. Tärkeässä roolissa tämän tavoitteen saavuttamisessa on kasvattaa alan toimijoiden verkostoa. Näitä toimijoita ovat muun muassa viranomaiset ja päätöksentekijät, alalla toimivat yritykset sekä tutkimuslaitokset (ml. korkeakoulut) sekä järjestöt. Hankkeen pääpartneri on Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus, The European Center of Excellence for Countering Hybrid Threats. Laurea-ammattikorkeakoulun ja Hybridikeskuksen lisäksi mukana on 23 muuta organisaatiota 16 eri maasta. Euroopan komission Horisontti2020-ohjelman rahoittama EU-HYBNET-hanke (projektinro. 883054) on viisivuotinen ja kokonaisbudjetiltaan 3,5 miljoonaa euroa. Tutustu EU-HYBNET-hankkeeseen tarkemmin verkkosivuilla osoitteessa www.euhybnet.eu

  • Toteutusaika:1.5.2020 - 30.4.2025
  • Rahoittaja:H2020 Societal Challenges
  • Tutkimusohjelma:Yhtenäinen turvallisuus
  • Projektityyppi:International RDI
  • Teemat:
  • Projektipäällikkö:Päivi Mattila

Empowering a Pan-European Network to Counter Hybrid Threats (EU-HYBNET) on ensimmäinen eurooppalainen hanke, joka keskittyy juuri hybridiuhkiin varautumiseen ja niiden torjuntaan sekä alan eurooppalaisen verkoston kehittämiseen ja rakentamiseen. Laurea-ammattikorkeakoulun koordinoima hanke käynnistyi keväällä 2020.

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa eurooppalaisten toimijoiden kykyä toimia hybridiuhkia vastaan. Tärkeässä roolissa tämän tavoitteen saavuttamisessa on kasvattaa alan toimijoiden verkostoa. Näitä toimijoita ovat muun muassa viranomaiset ja päätöksentekijät, alalla toimivat yritykset sekä tutkimuslaitokset (ml. korkeakoulut) sekä järjestöt.

Hankkeen pääpartneri on Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskus, The European Center of Excellence for Countering Hybrid Threats. Laurea-ammattikorkeakoulun ja Hybridikeskuksen lisäksi mukana on 23 muuta organisaatiota 16 eri maasta. Euroopan komission Horisontti2020-ohjelman rahoittama EU-HYBNET –hanke (projektinro. 883054) on viisivuotinen ja kokonaisbudjetiltaan 3,5 miljoonaa euroa.

Tutustu EU-HYBNET -hankkeeseen tarkemmin verkkosivuilla osoitteessa www.euhybnet.eu