Siirry sisältöön

Avainkumppanuus Varman kanssa

Varma yrityksenä

Varman tehtävänä on turvata suomalaisten eläkkeet työelämän ja maailman muutoksessa. Olemme edelläkävijä asiakkaidemme työkykyjohtamisen kumppanina. Sijoitamme eläkemaksuina kerätyt varat vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten.

Meitä varmalaisia on noin 600. Teemme yhteistyötä tuhansien erikokoisten yritysten kanssa ja palvelemme yli 300 000 eläkeläistä. Innostava työkulttuuri, varmalaisten osaamisen kehittäminen ja työkyvystä huolehtiminen sekä yhdenvertaisuus ovat meille tärkeitä asioita.

Yhteistyö Laurean kanssa

Yhteistyö Laurean kanssa on vasta alkutaipaleella. Olemme mukana ensimmäistä kertaa Laurean UraFesteillä 2024, jossa haemme sekä harjoittelijoita että kesätyöntekijöitä. Rekrytointiyhteistyön lisäksi suunnitelmissa on luentovierailuja sekä mahdollisia projekteja ja opinnäytetöitä.

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja. Huolehdimme yksityisten yrittäjien ja työntekijöiden lakisääteisestä työeläketurvasta. Yritykset ottavat TyEL-vakuutuksen työntekijöilleen, ja yrittäjät vakuuttavat itsensä YEL-vakuutuksella. Vastaamme noin 900 000 työntekijän, yrittäjän ja eläkkeensaajan eläketurvasta.  

 Eläkemaksuina kerätyt varat Varma sijoittaa vastuullisesti, tuottavasti ja turvaavasti nykyisiä ja tulevia eläkkeitä varten.  

Varma on keskinäinen yhtiö, jonka omistavat yritys- ja yrittäjäasiakkaamme sekä vakuutetut työntekijät. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Salmisaaressa, ja asiakkuuspäälliköiden verkostomme kattaa lähes koko maan. Meitä varmalaisia on noin 530.

Avainkumppanuuden tavoitteena Varmalla on rekrytointiyhteistyö sekä tunnettuuden lisääminen opiskelijoiden keskuudessa. Haluamme tarjota opiskelijoille mahdollisuuden perehtyä työeläkealaan ja Varmaan sekä työnantajana että yrityksenä.

"Haluamme tarjota harjoittelijoille ja kesätyöntekijöille hyvän työntekijä- ja työelämäkokemuksen. Panostamme hyvään perehdytykseen ja huolehdimme siitä, että jokainen saa säännollisesti palautetta omasta työstään."

Varman HR-päällikkö Eeva Reponen

Lue lisää yhteistyöstä

Lisätietoja: